Mikroalger fiskeopdræt

October 31

Mikroalger fiskeopdræt

Alger og fisk har et symbiotisk forhold. Som fiske depositum affald i vandet, algerne absorbere det. På samme tid, mikroalger er en primær fødekilde for mange fisk. Mikroalger fiskeopdrættere brug dette forhold til at minimere omkostningerne og indsatsen for at hæve fisk til markedet. Populariteten af tilapia over hele verden kan henføres til succes af mikroalger fiskeopdræt.

Systemer

Mikroalger fiskeopdræt kan gøres på fire forskellige måder. En flydende bur, lavet af plastrør er omfattet af netting, kan fyldt med sættefisk og bindes i en dam, sø eller stream, eller vand kan omstilles fra foråret, stream eller floden i kanaler fyldt med sættefisk. Et drivhus aquaponic system kan også sættes op, hvor spiselige planter filter vand til fisk, eller over jorden puljer kan blive recirkulerende dambrug, hvis vand temperatur og ilt indholdet reguleres og affald er filtreret ud for at holde fisken raske.

Krav

Når en bur, eller raceway, system er blevet bygget, er det relativt let at vedligeholde. Fiskene skal fodres, men naturen tager sig af resten. Dette er ikke tilfældet med aquaponic og recirkulerende systemer. Deres lukkede design kan blive uaktuelle og giftige hvis vandkvaliteten ikke er korrekt forvaltes. I disse systemer holder en plastik kuppel over tank eller pool, vandtemperaturen på en ideel 80 grader. En tromme clarifier, siphons vandet gennem 55 gallon tromler, fuld af plast netting, hvis du vil fjerne organisk materiale, og en vandmølle fungerer som et biofilter at fjerne giftige ammoniak fra vandet. Vigtigst af alt, en luftpumpe eller belufter, er nødvendig for at oxygenat vandet, som er tilsluttet en backup strømforsyning til at holde den kørende hvis er strømafbrydelse.

Arter

De mest omkostningseffektive arter af gården rejst fisk er fisk, der er lav på fødekæden. Tilapia, havkat og karper gøre godt på en vegetarisk kost, så deres ernæringsmæssige krav er billigere og lettere for fisk landmanden til at opfylde. De tåler også varierende vandforhold uden at blive syg.

Bas, ørred, laks og aborre er højt på fødekæden, og de er også kødædende. De spiser tre til fem gange så meget fiskemel som sojabønner havkat er rejst på. De er også mindre tolerant over for vand kvalitetsændringer og mere tilbøjelige til at angribe hinanden.

Kost

Da tilapia, havkat og karper spiser algerne, er de fleste af deres kostbehov opfyldt af planteliv i deres miljø. Så længe vandet bliver grønt, ved fisk landmænd at alger niveauer er god. Når dens farve svinder, øge de alger Greven af befrugtende vandet med gødning.

Selvom tilapia, havkat og karper er alger spisere, supplere fiskeopdrættere ofte deres kost med insektlarver og blandet grønne. Bas, ørred, laks og aborre stiller større krav til fisk landmands budget da deres primære fødekilde er den fiskemel, han giver.

Henstilling

Tilapia er hænder-down vinder, når det kommer til at fiske landbrug. De er hårdføre, sunde, effektive til at omdanne fødevarer til kød, stor smag, let at hæve og økonomisk at fodre. Det er derfor de er den øverste valg for fiskeopdrættere overalt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com