Hvordan til at trække en godt vandpumpe

January 13

Vandboringer bruger typisk dykkede pumper for at udvinde grundvandet. Når pumpen pauser eller du nødt til at arbejde på godt selv, skal du fjerne pumpen fra brønden første. Hvis din brønden er dyb, det vil have flere rør og kabel og pumpen bliver tungere, så spørg en ven til at hjælpe dig med at fjerne pumpen.

Instruktioner

•Tag el til pumpen. Kontroller, at ingen anden person på din ejendom vil slukke for strømmen igen. Du kan også bruge en lock-out / tag ud fremgangsmåde at el ikke er et uheld slået.

•Tag godt dække og afbryde alle elektriske ledninger, der drive pumpen. Anbring dækslet på plastfolie til at holde den ren. Nogle godt dækker ikke fuldt ud frigøre fra bunden. Hvis du bruger et mandehul-type dækning, placere bolte på dækslet til godt når du placerer den på plastik.

•Træk pumpe fra brønden af grådige sikkerhed reb eller drop røret og trække systemet fra brønden. Hvis brønden er meget dyb og pumpe og drop røret er tung, så spørg nogen til at hjælpe dig med at fjerne pumpen, så du ikke skade dig selv.

•Læg pumpe på plastfolie til at holde det rent hvis du skal udføre vedligeholdelse til pumpen eller godt.

Tips & advarsler

  • Brug sikker løfte praksis, såsom bøjning og løfte fra knæene, til at sikre, at du ikke skade dig selv, når du fjerner pumpen. Du kan også vedhæfte en kæde til drop rør og en rendegraver spand og bruge det tunge udstyr til at løfte pumpen fra brønden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com