At få blodpletter fra gulvtæppet

January 13

At få blodpletter fra gulvtæppet

Blodpletter er den mest udfordrende slags pletter at fjerne fra et tæppe. Det øjeblik du stedet selv en dråbe blod på dit tæppe, rense det højre væk. Den friskere pletten, desto lettere er det at rense. Blod består af jern og proteiner. Koagulation af blod gør det sværere at fjerne en tørret pletten. Vand er en af de bedste rengøringsmidler, men aldrig bruge varmt vand på en blod bejdse fordi pletten sætter hurtigere ved hjælp af varmt vand.

Skyl pletten med koldt vand. Lad tæppet, absorbere vandet lidt. Bruge absorberende klude eller en hvid klud til at DUP pletten. Forsøg ikke at tørre pletten, lige duppes det. Du kan endda bruge en shop-vac til at sutte løsningen ud af tæppet. Gentag denne proces, indtil pletten er fjernet.

Bland en opløsning af 1 tbsp. salmiakspiritus i 1 kop koldt vand. DUP frisk blod pletten med en klud eller en svamp. Sprøjte ammoniak-vand løsning på pletten, indtil det mættede fedtsyrer. Efter et par minutter, duppes op væsken og pletten med en ren klud. Vær forsigtig mens du bruger denne løsning. Ammoniak er farligt for helbred og bør ikke indåndes.

Brug god Tøjvask renere eller opvask opvaskemiddel på pletten. Gnid væsken i pletten ved hjælp af din finger. Være meget omhyggelig med ikke at sprede blod bejdse. Tillad renere at fastsætte et par minutter, og brug et stykke af svamp til at skrubbe blodet. Sættetid område med koldt vand og dup det med en ren klud eller bomuldsklud.

Gentag processen med iblødsætning pletten med koldt vand og duppe det med en klud eller en svamp, indtil nogen mere blod kommer på rag. DUP det overskydende vand.

Forlade fan blæser over område for at lade det tørre. Holde et håndklæde eller en række af klude over området, og lægge noget tungt på toppen af dem. Lad den resterende væske duppes op, og holde udskiftning håndklæde eller klude, hvis det kræves.

Hvis det kolde vand sponging metode ikke fjerner pletten helt, skal du bruge club soda til at fjerne de resterende plet. Club soda kan være behjælpelig med pletter på tynde tæpper og tekstiler.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com