Min Muscadines vokser for meget løv & par druer

January 14

Min Muscadines vokser for meget løv & par druer

Muscadine druer, Vitus rotundifolia, en indfødt afgrøde af det sydøstlige USA og vokser i mange områder fra Delaware til central Florida og langs Gulf coast. De er populære til at lave syltetøj og marmelade og godt som frisk frugt, selvom skind kan være hård. Lejlighedsvis, udvikle problemer der forårsager muscadine vinstokke at dyrke for meget løv og par druer. Afhjælpe dette med mere opmærksomme på ordentlig drue dyrkningsmetoder.

Kunstvanding

Vinstokke kræver en tilstrækkelig mængde vand på en regelmæssig tidsplan for at kunne producere et godt udbytte. Tørke kan forårsage et fald i blomst sæt klyngedannelse og frugt produktion ifølge Virginia Tech University vinavl specialist Dr. Tony K. Wolf. Reducere kunstvanding efter høsten for at hærde vinstokkene til vinter. Vinstokke kan opleve fryse skade hvis vandede for sent i efteråret.

Befrugtning

Muscadine vinstokke er tunge foderautomater, der har brug for regelmæssige befrugtning for frugt sæt og modning. Befrugte hver plante med en fjerdedel pund 8-8-8 eller 10-10-10 formel gødning efter vækst begynder i foråret. Gentag program i sensommeren.

Stigning dette til 1 til 2 pounds per vin i det tidlige forår det andet år, og 3 til 4 pounds i fremtiden år, ifølge University of Florida gartner Peter C. Andersen. Hvis overvækst af vegetation på bekostning af frugtsætning er et problem, anvende en gødning med en lavere kvælstof komponent.

Beskæring

Hvis vinstokke ikke er korrekt beskåret, vil al energien af anlægget gå til producerer blade på den nye vækst i stedet for til frugtproduktion på ældre vinstokke. Beskære en central leder vinstok og beskære ud side skud og unødvendige vining. Træne vinstokke langs espalier eller støtte ledninger til at støtte frugt da det bliver tung.

Da druer generelt tager tre år at producere en afgrøde, beskære vinstokke velovervejet for at fremme stærke centrale vinstokke og fjerne svage udløbere. Druerne vokser på tidligere års vækst, så undgå overpruning, som kan hæmme frugtproduktion.

Grapevine sygdomme

Muscadine druer kan undertiden sygdomstilstande, der påvirker frugt-indstilling. Meldug, en off-white pulverformige vækst på plantens overflade, kan reducere størrelsen af bær og frugt drop. Sort rot kan også forårsage læsioner på grapevine stængler og slyngtråde. Bitter rot kan forårsage shriveling og mumificering af bær, ifølge Library4 landbrug forfatter E.S. Luttrell. Regelmæssig anvendelse af en effektiv fungicid som captan eller svovl hjælper med at kontrollere disse sygdom problemer. Fjerne og ødelægge ramte områder af planter til at forhindre spredning af sygdommen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com