Beskrivelse af lavendel anlægget

January 14

Lavendel er en flerårig urt med oprindelse i bjergene i Middelhavet. Denne lille busk tilhører mint familie og er kendt for sine duftende duft og medicinske egenskaber.

Funktioner

Sølvfarvede grønne blade og stængler og høje, farverige blomster præger lavendel anlægget. Olie kirtler, der vises blandt blomsterne er ansvarlige for anlæggets duft. Lavendel vokser mellem 12 og 20 inches høj, afhængigt af sorten.

Funktion

Olie fra lavendel planter bruges til dens duft i sæbe, stearinlys og parfumer. Lavendel tiltrækker honningbier, hvilket gør det til en populær krydderurt i hjemmet haver.

Medicinske fordele

Når det bruges i aromaterapi, er lavendel rapporteret at lindre sygdomme som søvnløshed, angst og stress. Det udstiller også antibakteriel og antiviral ejendomme.

Pleje

Plante lavendel i et solrigt sted i veldrænet jord. Etablerede planter vil producere mere olie hvis underkastes et tørt miljø, så kun vandet én gang hver to til tre uger. Sveske ca. en tredjedel af de øverste blade årligt i det tidlige forår til at fremme ny vækst.

Høst og tørring

Hvis bruger lavendel til dens olier, høste urter i forsommeren før blomstrer har åbnet fuldt ud. Tørre lavendel ved hængning bundter af 50 til 100 stængler op og ned i et køligt, mørkt sted.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com