Ideer til støttemur blokke

January 15

Ideer til støttemur blokke

Selvom normalt bruges til at forhindre jorderosion og at etablere et niveau område på en skrånende landskab, kan støttemur blokke bruges til mange andre udendørs projekter. De er nemme at håndtere, og du kan stable og arrangere blokke på mange kreative måder at bygge strukturer så robust som en støttemur. Disse overkommelige byggesten fås i flere farver med et udvalg af attraktive, tekstureret ansigter til at tilføje en dekorativ touch til din landskab projekt. Gem enhver sidesten blokke fra en støttemur projekt, eller købe en levering fra din lokale hjem forbedring butik til brug i kreative og nyttige måder omkring din ejendom.

Støttemur

Oprette en støttemur af næsten enhver højde ved hjælp af støttemur blokke findes i mange hjem forbedring butikker. For mere omstændigt designet vægge, kan du nødt til at købe de korrekte blokke fra en mere specialiseret forhandler. Fordi de er let og nem at arbejde med, kan mange husejere sikkert skabe en støttemur at få mere nyttigt jord eller blot holde jorden på plads uden brug af faglig bistand. Med ordentlig planlægning og omhyggelig udførelse, vil din væg være stærke og langtidsholdbare.

Blomsterbede og plantageejere

Stak væg blokke flere lag høj indeholder jord til et blomsterbed eller have. Gør wall sædehøjde gør muligt at komfortabelt sidder langs kanten af den plantning seng samtidig med at deltage i haven gøremål. Vælg mindre muligheder for at skabe en individuel accent til særlige landskab modellen. Omkring et træ med væg blokke, kan du oprette en plantning seng for lyssky planter samtidig give en beskyttende barriere, når der klippes en tilstødende plæne.

Brand Pit

Oprette en baggård brand pit ved at stable flere lag af støttemur blokke i en cirkulær opstilling. Vælg blokke specielt formet til at udføre dette design mens ingen huller mellem dem for undslippe gløder. For at forhindre blokkene fra skiftende, sikre dem permanent til hinanden ved at anvende et lag af murværk klæbemiddel er anbragt mellem hvert lag at lime dem på plads. Stak blokke for at sædehøjde til at sidde som du varme dig eller tendens til at ilden.

Søjler

Stak væg blokke for at skabe en stor søjle på begge sider af din indkørsel, gangbro eller haven sti indgangen til at tjene som kreative markører. Montere lamper på toppen og wire dem for at belyse indgangen, eller installere store plantageejere på toppen og tillade dem at overflow med planter til en dramatisk accent. Oprette en enkelt søjle nær kanten af din ejendom som en attraktiv base for montering af postkassen, eller bruge den til at anbringe dit husnummer eller efternavn.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com