Hvad størrelse ledning skal jeg brug for min Hot Tub?

January 15

Hvad størrelse ledning skal jeg brug for min Hot Tub?

Ved hjælp af den rigtige størrelse ledning for dit spabad er vigtigt at sikre sikkerhed, energieffektivitet og funktionalitet. Alle kommercielle spabade kræver en elektrisk forbindelse til at varme vand og strøm jetfly. Hver enkelt har sin egen elektriske krav, som du bør være opmærksom på, før du køber maskinen. Når du er i tvivl, konsultere en autoriseret elektriker til at sørge for du har forstået kravene.

Ledning krav

Forskellige spabade har forskellige wire krav, selv om de generelt følge samme retningslinjer. Consult jacuzzis instruktionsbog for den mest præcise oplysninger om wire størrelse og type. Disse oplysninger er normalt tydeligt anført i de første par sider i instruktionsbogen. Hot bøtter er typisk 240 volt og kræver mindst 100-amp elektriske service. Hvis du har svært ved at forstå wire kravene, som de er angivet, tage manualen til en isenkræmmer eller vise det til en autoriseret elektriker. Sørg for at købe en ledning, der er lang nok til at nå fra hot tub til el-kilde.

3-delt eller 4-Wire

Hot tubs bruge enten 3-wire eller 4-wire forbindelser, der bestemmer størrelsen af wire sæt. Spabade, der anvender blandet spænding komponenter, ved at kombinere en 240-volt varmelegeme og 120-volt ozonisatoren, for eksempel kræver en 4-wire system. Det betyder wire sæt du bruger skal indeholde to varme ledninger, en jordledning og en neutral wire. Dette normalt foranstaltninger omkring 2 inches i diameter. Tre-wire systemer bruger ikke den neutrale wire, så deres wire indstiller er lidt mindre, da der er en mindre ledning inde i skeden. Instruktionsbogen angiver, hvilken type af fortrådningssystem at bruge.

Wire materiale

Kobbertråd, men lidt dyrere end aluminium eller kobber pletterede aluminium, anbefales for optimal ydeevne og sikkerhed. Brug ikke under størrelse wire eller wire lavet af andre materialer, som dette kan krænke kodens krav og give dig farlige falsk økonomi. Ved hjælp af billige wire kan også annullere dele af din garanti.

Forholdsregler

Ledningsføring spabad er risikabelt, hvis du er uerfaren eller ikke har tilstrækkelig forståelse af elektricitet. Ansætte en uddannet elektriker med ekspertise installation spabade anbefales. Brug ikke hot tub, før det er blevet testet af en elektriker. Ved hjælp af et spabad, der ikke er blevet testet ordentligt kan resultere i alvorlig elektrisk stød og andre problemer. Følg alle producentens angivelser nøje.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com