Forslag til at dække glas Block Windows

January 16

Forslag til at dække glas Block Windows

Glas blokke spænder fra transparent til uigennemsigtige, giver varierende grader af lys og privatliv, men ofte skygger og bevægelse kan ses gennem den enkelte type til en vis grad. Sådan windows er elegante og praktiske, og belægninger kan opveje eventuelle ulemper. Vinduet dækker spænder fra simple gør det selv-projekter til brugerdefinerede installationer.

DIY Blackout belægninger

En midlertidig løsning for blokering lys og forbedre privatliv er blackout stof. Blackout stof skum opbakning stopper lys filtrering. Det kommer i mange farver og teksturer. Skære og hem en blackout panel for at dække vinduet. Fastgør det til glas block vindue eller tilstødende væg med industrielle selvklæbende krog og løkke fastgoeringsmidler. Fastenerne tillader jer hen til fjerne eller hænge stoffet efter behov.

DIY tema belægninger

Vælg dekorative vinyl wall bannere og døren paneler til hurtig og billig vindue belægninger. Tilgængelige på party og discountbutikker, disse letvægts belægninger kommer i mange temaer og designs. Nogle er part specifikke, såsom til fødselsdage, mens andre skildre beach scener eller landskaber. Vedhæfte dem direkte til glas block windows med aftageligt tape. Tape flere sammen som et vægmaleri for større vindue områder.

DIY Film belægninger

Anvende flytbare sun-farvetone film til blok glasrude. Filmen giver privatliv og reducerer sollys filtrering gennem glasset. Sådanne film kommer i forskellige farver og nuancer, og er nemt at klippe til størrelse med saks. Det er automatisk holdes på plads af statisk, så du kan anvende og fjerne det, efter behov. Brug ikke farvetone film holdes på plads af lim, da det efterlader en rest, når fjernet. En dekorativ effekt, anvende ferie, årstidens eller tema vindue klamrer sig over filmen.

Traditionelle belægninger

Du kan bruge visse traditionelle vindue belægninger og hardware på glas block windows. Letvægts gardiner filter lys og tilbyder privatliv. Hænge gardiner på et loft-monteret gardinstang netop langt nok ud, så de ikke rører glasset, får det til at svede. Hænge gardiner for at dække bare vinduet eller hænge på gulvet for et forhæng effekt. Installere tiebacks, så du kan trække gardiner til side, når du ønsker mere lys eller åbenhed. Rullens nuancer og foldegardiner tillader nem vinduet eksponering når du ønsker det. Skodder er en anden mulighed for at dække glas-block windows, samtidig med at lade nogle luftstrømmen til enhver ventilationskanaler.

Advarsler og overvejelser

Dækker glas block windows permanent er normalt ikke praktisk fordi vinduerne med lys og ventilation. Mange glas block windows har ventilations ruder, der skal være tilgængelige. Tunge og permanent covers kan forårsage glasblokke til at svede. Når fugtigheden indsamler omkring vindue eller væg, det ofte forårsager skimmel og kan resultere i maling skader og træ rådner. Sørg for tilstrækkelig ventilation forhindrer skader og bevarer fordelene ved blok glasrude. Custom-vinduesskærm installation kan være dyrere, men kan garantere en passende eller glas-blok-sikker og stilfuld look, der er ideel til dit space.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com