Badekar Faucet Covers og spædbarn sikkerhed

January 16

Badekar Faucet Covers og spædbarn sikkerhed

Spædbørn lære om deres verdener gennem eksperimenter. Denne naturlige nysgerrighed serverer din baby godt da han opdager nye ting. Det har også potentiale til at få ham ind i problemer, især når det fører ham til farligere opdagelser, som badekar hane. Baby-proofing industrien har en løsning til alle bad tid fare. Mange af dem er rart at have, men unødvendige. Badekar faucet dækker falde i denne kategori. Med et par andre baby-proofing essentials og et vågent øje er de en vare, du kan uden leve.

Lys klip, Bump og knuse forebyggelse

Børn under 5 år lider gennemsnitligt 43,600 ikke-dødelig badekar og bruser skader om året, ifølge en undersøgelse offentliggjort i journal of American Academy of Pediatrics, "Pediatrics." Forskere fra The Ohio State University og landsdækkende children's Hospital undersøgte tilfælde af rapporterede bad-relaterede skader landsdækkende og fandt at 81 procent af personskader skyldes glider eller falder i karret. Nedskæringer på ansigtet, hoved eller hals tegnede sig for størstedelen af rapporterede kvæstelser. Badekar vandhane dækker pad skarpe vandhane kanter og kan hjælpe med at minimere nedskæringer forårsaget af let kontakt med vandhanen under en glide eller falde. Dynen kan også afbøde sarte hud mod stød og slag.

Ingen brænde beskyttelse

Vandhane dækker have åbninger, der tillader vand at flyde ind i badekarret. De fleste dækker ikke gør noget for at stoppe eller endda bremse vandet flyde. Det tager bare fem sekunder for 140 grader F vand--fabrik standard temperaturen for de fleste vandsbeholdere--for at forårsage tredjegradforbrændinger på et spædbarn hud, ifølge BabyCenter.com. Farverige vandhane covers kan tiltrække dit barn til karret og inspirere ham til at tænde for vandhanen. Sænke din vandvarmer temperatur til 120 grader eller mindre at undgå forbrændinger.

Hvad skal man kigge efter

Dit instinkt kan være at købe dækslet vandhane til at dit barn bedst kan lide, men det kan faktisk tiltrække dit barn til karret, når det ikke er badetid eller opmuntre ham til at lege med hane under bade. Hvis du ikke kan modstå, købe en sjov vandhane dække, træffe andre foranstaltninger for at forhindre, at dit barn leger med den. Placere dit barn i karret med ryggen til vandhanen og give ham andre bad-sikkert legetøj. Aldrig tage øjet fra dit barn - ikke engang for en anden-- og holde badeværelset off-grænser, når det ikke er badetid.

Den nederste linje

Vandhane dækker se sød og kan beskytte dit barn, eller endda selv, fra bump, nedskæringer og blå mærker forbundet med en tilfældig møde med din balje tud. De helt eliminere ikke truslen om skade ved sammenstød med inventar og de forhindre ikke glider og falder--de mest almindelige typer af Bad skade. De beskytte ikke også din baby mod forbrændinger eller drukning. Mens der er ingen skade i at installere en vandhane dække, er det ingen erstatning for omhyggelig voksent opsyn, passende vand opvarmningsanlægget indstillinger og skridsikre bad sikkerhedsprodukter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com