Hvordan til at plante en potteplanter Peony

January 16

Hvordan til at plante en potteplanter Peony

Pæoner er hårdføre stauder med duftende blomster hvis duft kan fylde værftet. Plantning en potteplanter pæon på den rigtige dybde er nøglen til vellykket blomstring. Pæoner plantet for dybt eller alt for overfladisk vil ikke blomstre. Blomsterne kommer i en række farver, herunder pink, dyb rød, hvid og broget, og bladene er blanke grønne og ophold indtil efteråret. Potteplanter pæoner kan plantes fra sent forår til tidligt falde. Pæoner er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 2 til 8.

Instruktioner

•Investigate din værftet til et solrigt sted. Alle pæon planter gøre det bedre når plantet i fuld sol. Pæoner kan tåle nogle skygge, men de har ikke så mange blomster og de blomstrer senere på sæsonen, men blomstrer holder længere og farven ikke falmer så meget. Også vælge baggrundsfarven hvis det er muligt. Lys-farvede blomster skiller sig ud mod en mørk-farvet baggrund, og vice versa.

•Tag ukrudt og anden vegetation i en cirkel med en 1 til 2 fod diameter. Grave et hul med en spade eller skovl, der er dobbelt så dybe og dobbelt så bred som den pæon container. Løsne siderne og bunden af hullet med kanten af spade. Dette hjælper rødder at trænge ud over hullet. Space pæoner to til fire fødder fra hinanden og holde dem mindst to fødder væk fra en væg eller hegn.

•Amend jord fra hullet med 3 til 4 inches af kompost. Tilføje benmel ifølge etiketten retninger. Benmel giver næringsstoffer for at hjælpe peony planten vokse.

•Fyld hul med vand til at teste for dræning. Hvis vandet ikke løbe efter fem minutter, tilføje 3 inches af sand eller grus i bunden af hullet.

•Sæt 4 inches af kompost i hullet. Dette forbedrer afløb for din pæon sammen med lag af sand eller grus nedenfor. Pæon planter kan ikke lide at have deres rødder vandlidende.

•Backfill nogle af de ændrede jord i hullet. Placer rodklumpen ind i hullet og teste den i højden. Fjerne rodklumpen fra beholderen og Placer den rod i hullet. Ikke skade eller forstyrre feeder rødder – holde jorden omkring rødderne intakt. Du vil have toppen af bolden rodniveauet med overfladen af jorden. Justere jord under rodklumpen, indtil du har det i denne højde. Når det er opfyldning ændrede jorden ind i hul og derefter fast jord på plads med dine hænder.

•Kapacitet pæon efter plantning til en dybde af 12 inches. Dette er normalt nok, medmindre dit område oplever en tørke, derefter vand lejlighedsvis.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com