Hvor meget vand vil det tage at vokse radise frø?

January 16

Hvor meget vand vil det tage at vokse radise frø?

For meget vand fører til root rot, mens ikke nok medfører opdeling og hotness. Hvis du får frø i jorden to til tre uger før de sidste vinter frost, vil de være klar til at spise radiser i 25 til 45 dage. Radise frø skal forblive fugtigt for ordentlig spiring og spirende at forekomme. Denne proces tager fem til 10 dage. Gennemføre en dedikeret vanding rutine når radise forlader vises. Korrekt vanding praksis sikre en rigelig mængde af smag og crunch.

Lugning

Træk alle ukrudt og holde dem under radise spiring. Hvis frøene skal konkurrere med næringsstof-nedbryder weed rødder, vil blive kvalt vækst og udbytte. Placer en landmåler ejerandel i hver ende af rækken, hvor du vil plante frøene og derefter binde en snor mellem to. Hvis en plante vokser der ikke er under denne streng, rippe dem ud. Tidligt og dagligt lugning praksis vil holde både du og Radiserne fra at få overvældet.

Forberede jorden

Vente på jordens temperatur skal være over 40 grader. Rough op af jorden med en haven gaffel og blandes i 2 til 4 inches af organisk kompost. Anvende 2-4 kopper all-purpose gødning over hver 100 kvadratfod af jord. Arbejde kompost og gødning i de første 6 inches af såbed. Radiser er bedst når de dyrkes i jord, sandet, god dræning. Hvis du har ler type jord, ændre det med 3 inches af sphagnum. Bland sphagnum med jorden.

Plantning

Plante frø 1/2 til 1 tomme dyb i en række under strengen. Afstanden ikke noget på dette punkt, men prøv at plante et frø hver ½ tomme. Hvis du ønsker mere end én afgrøde, plante nye frø hver 10 dage mens temperaturerne ligge under 80 grader. Varmere temperaturer gør radiser bitter og hule. Forår og efterår er de bedste tidspunkter at plante radiser.

Vanding

Radiser har brug for vand, men ikke for meget. Radiser vil trives i et såbed med ordentlig dræning. Holde jorden jævnt fugtig, men ikke gennemblødt. Tillad ikke jord til helt tørre ud før vanding. Dette får rødderne til at knække. Jorden skal altid føle sig våd at røre. Hvis du bor i en tørre klima, hvor fordampning er et problem, muld omkring planterne med en 2-tommer lag af græsplæne udklip. Barkflis holder ukrudtet.

Høst

Trække op moden radiser efter 25 til 45 dage. Ryste jorden og vaske dem rene. Cut af blade og rod tip fra pæren med en skarp kniv. Store uspist radiser i køleskabet inde en vandfyldte parabol. Vandet holder dem fra udtørring og revner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com