Vanding planter med eddike

January 17

Vanding planter med eddike

Planter har brug for det rigtige niveau af næringsstoffer, vand og andre betingelser for at vokse og trives. Hvis du har planter, der ikke gør det godt, måske du har et problem med niveauet af surhedsgraden i jorden. Hvis jorden ikke er sure nok, du ender op med alkali oprustning på puljen-- men det er ikke alle. For meget alkalinitet betyder, at planten ikke være i stand til at absorbere næringsstoffer og det kunne selv holde planten fra absorbere vand.

Jord alkalinitet

Det første skridt til at bestemme, hvorvidt du bør vand med eddike er at teste alkalinitet af jorden. Du kan få en pH-værdi jord test kit på en lokal have eller hardware butik. Jorden bør være mellem 5,8 og 6.6 for de fleste planter, men nogle planter som Rhododendron foretrækker en højere grad af surhed.

Justere alkalinitet med eddike

Hvis din pH er for Sure til dine planter, kan du justere det med hvid eddike. Mix 1 spiseskefuld af hvid eddike i 5 gallon vand eller 1 kop hvid eddike i 5 gallon vand hvis du bruger en slange sifon. Vand dine planter med blandingen og se hvis planterne forbedre.

Syre kærlig planter

Hvis du har Azalea, Rhododendron, hortensiaer eller gardenias, som disse planter faktisk en højere grad af surhed. Bland 1 kop hvid eddike i en gallon af vand for at disse vandplanter. Eddike hjælper planterne optage mere jern så godt.

Dræbe ukrudt og skadedyr med eddike

Hvis du har græs, ukrudt eller andre uønskede vækst i din have, hæld ufortyndet destilleret hvid eddike direkte på vækst til at dræbe den. Du kan også hæld eddike på ant bakker eller omkring områder, hvor du har været myrerne før at holde dem fra at komme tilbage.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com