Kniv slibning værktøjer

January 17

Kniv slibning værktøjer

Alvorlige kokke, jægere og fiskere kan ikke erstatte en high-end kniv hver gang bladet går kedelig; de skal renovere, slibe og skærpe blade til en ivrig kant. Kniv slibning værktøjer spænder fra bærbare, manuelt betjente håndværktøj til maskine-størrelse, motoriseret udstyr. Uanset om du ønsker et redskab til at holde i køkkenet eller en maskine til at tilføje til din butik, en forståelse af kapaciteter af forskellige kniv slibning værktøjer giver dig mulighed at vælge den, der passer bedst til dine behov.

Slibesten

Kniv slibning sten, traditionelt kaldes en "whetstone" eller "skarphed sten," maler, hones og skærper vinger af alle typer. Der findes to grundlæggende typer slibning sten: naturlige slibesten og syntetisk slibesten. Naturlige slibesten består af materiale, der udvindes fra jorden og skåret i blokke eller hjul, mens syntetiske sten består af menneskeskabte, agglomererede partikler. Metalarbejder bruger begge typer af slibe sten på samme måde; han tisser eller olier stenen og trækker en kniv frem og tilbage på tværs af stenens overflade. Slibesten varierer alt efter deres "grus," en karakteristisk, der refererer til størrelsen på en slibesten partikler. Grov-grus slibesten har store partikler og fjerne metal fra en kniv hurtigere end en bøde-grus sten små partikler.

Bænk Grinder

Bænk slibemaskinen er et tabel-monteret, til generelle formål metalbearbejdning værktøj. Bænk grinder består af to væsentlige komponenter: en elektrisk motor og en roterende, slibende hjul. Med henblik på kniv slibning en metalarbejder tillægger bænk vinkelsliberen en slibende sten hjul og aktiverer bænk vinkelsliberen motor, forårsager hjul at spinde. Metalarbejder presser kniv mod spinning sten til at slibe, finpudse og slib kniven.

Håndholdt kniv blyantspidser

Håndholdt kniv blyantspidser maler hurtigt kanterne af gennemsnitlige køkkenknive. Selvom udseende varierer fra producent til producent, driften af håndholdt kniv blyantspidser forbliver den samme: en kniv passer ind i midten af den håndholdte slibere krop og gnider mod en række slibeskiver deri. Håndholdt kniv sharpeners er lille nok til at passe inde i et køkken skuffe og tilbyder en hurtig måde at renovere en kniv forkant.

Slagterens stål

Slagterens stål ligner en tynd, metal stang fastgjort til et træ eller plastik håndtag. Serrations køre fra bunden til spidsen af slagterens stål stang. Slagterens stål skærpe ikke en knivsæg men udfører en form for slibning, kaldet "honing." Efter slibning og skarphed på en slibesten, bruger en metalarbejder slagterens stål til at fjerne uregelmæssigheder langs den knivsæg. Hvis du vil bruge en slagter stål, aflæser en metalarbejder hurtigt kniv op og ned af stangen skaft.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com