Hvor meget skal jeg betale en Teenager for værftet arbejde?

January 17

Ansætte en kvarter teenager som en gunst kid, hans forældre eller fordi han virkelig er en hårdtarbejdende og du har brug for virkelig værftet pleje. Forvente at betale mere end mindstelønnen at få teenager at værdsætte hans job. Overveje at betale pr. job og ikke i timen at holde din nye medarbejder motiveret til at få arbejdet gjort hurtigt. Overvåge arbejde for at sikre det er til din smag inden udbetaling.

Realistiske forventninger

Tag dig tid til at huske hvad det var at være teenager med hormoner, hjemmearbejde og dine forældre råben på dig til at få et job. Tage i betragtning, at din teenage medarbejder vil sandsynligvis har brug for motivation til at fuldføre hendes job godt og værdsætter den tid hun investerer. Gøre en beslutning om, hvorvidt du vil betale din medarbejder time eller ved job. Hvis du betaler af job, vil hun sandsynligvis arbejde hurtigere. Hvis du betaler time for time, hun kunne regne ud, kan hun tjene flere penge ved at bremse.

Rimelig løn

Mange arbejdsgivere tror $10 en time er en rimelig sats for værftet arbejde. Betale af værftet eller job for en eventuel mindre betaling. Tilbyde $25 for klippe og trimme en stor gård og $15 for trimning buskene. Beslutte, hvad du er villig til at betale pr. job og være klar til at forhandle. Nogle motiverede teenagere fastsætte deres egne priser og køre deres egne virksomheder. Forvente at skulle betale mere for disse teenagere, der kan køre en legitim forretning og betale skat.

Overvåge fremskridt

Tag et glas vand eller saftevand ud til din yard arbejder som en ikke-påtrængende, ikke-truende måde at finde ud af om de arbejder hårdt eller slacking off. Dette er især vigtigt på en varm dag, så dine arbejdstager ikke dehydrerer. Hvis hans arbejdsmoral er mindre end hvad du forventer, skal du spørge ham, hvor meget længere han vil være og klart fortælle ham dine forventninger. I det mindste for de første par gange, inspicere værftet for at sikre det er til din smag før betale ham.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com