Hvordan du opretter smuk Flower Pot haver

November 9

Flower pot haver er en blanding af planter plantet i en blomsterkrukke og er egnet til begrænset rum såsom terrasser eller dæk. Også, en blomsterhave puljen ser stor skjules i siden af et blomsterbed eller under et træ. De kan have en vild look med indfødte græsarter og stauder til en permanent plantning, da de kommer tilbage hvert år, eller være fuld af årstidens farve ved hjælp af lavpris-enårige som petunias og zinnias der holder en sæson og kan udskiftes næste vækstsæson. Uanset hvad tema eller størrelsen af dine container haven, skal du bruge et par enkle regler for at gøre den udfyldte blomsterkrukke haven ser smuk.

Instruktioner

Hvordan du opretter smuk Flower Pot haver

•Vælg en blomsterkrukke, der er stor nok til at give planter nogle voksende plads. Sørg for at der er drænhuller i bunden af gryden. Vælg en pulje, som er i skala med resten af de omgivelser, hvor puljen vil blive placeret. En lille gryde placeret under et stort træ, for eksempel vil, se ud af sted og undlader at gøre en fed redegørelse. Plast eller resin sammensatte gryder er meget lysere end keramiske eller terra cotta gryder.

•Vælg planter til puljen, der vil vokse til forskellige højder og har forskellige teksturer. For eksempel, kan en blandet container haven have nogle indfødte græsarter eller kosmos som den højeste plante, nogle zinnias som middelhøjde plante og nogle efterfølgende petunias for det lavere niveau. Planter, der har samme eller lignende farve blade og blomstrer, såsom nuancer af gul, vil henlede opmærksomheden på beholderen. For et professionelt udseende, skal de højeste planter ikke vokse mere end en og en halv gange højden af beholderen. For eksempel, hvis beholderen er 12 inches høj, skal ultimate højden af de højeste planter i beholderen være ikke mere at 18 inches høj. Vælge planter, der har lignende krav til sol og vand.

•Sæt den pot, hvor du vil container haven for at blive placeret. En stor gryde fuld af pottemuld vil være svært at flytte. Find den pulje, hvor lysintensiteten er egnet til de planter, du har valgt.

•Dæk drænhuller i bunden af puljen med et par småsten, således at de ikke kan få tilstoppet af pottemuld og tilføje pottemuld. Fyld gryde tre fjerdedele fuld af pottemuld.

•Tilføj planter til container haven, således at de er plantet på samme niveau som Planteskole Potter, tilføje pottemuld efter behov. Plant de højeste planter i bagsiden, hvis du forvente det til at blive set fra den ene side og i midten, hvis det vil blive set fra alle sider. Tilføj de midterste og lav planter; de lave planter bør trail over siden af puljen. Tilføje pottemuld omkring planterne, mens du arbejder for at sikre dem på plads. Vand planter godt at nøjes jordbundens og dække eventuelle nøgne jord med en dekorativ barkflis.

Tips & advarsler

  • Befrugte en udendørs container haven med en fuld styrke vandopløselig gødning hver to uger. En indendørs beholder skal være befrugtet ved hjælp af halv-styrke gødning hver to uger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com