Hvordan man dyrker hårdføre nordvestlige tomat rodstok

January 18

Hvordan man dyrker hårdføre nordvestlige tomat rodstok

Dyrkning tomater i det nordvestlige USA kan være udfordrende på grund af den korte vækstsæson. På grund af det fugtige miljø i nogle steder eller andre faktorer, kan jord sygdom også være et problem. Podede tomater giver ikke kun mere kraftige vækst men forbedret modstandsdygtighed over for jord-bårne sygdomme udbredt i området. To store sorter bruges til grundstamme som andre sorter er podet--Maxifort, med fremragende sygdomsresistens og meget kraftig vækst og Beaufort, som har alle sygdomsresistens af Maxifort, men producerer mere moderat vækst. Disse rodstok tomater er startet fra frø ligesom regelmæssige tomater, men timingen er vigtigt.

Instruktioner

•Purchase din rodstok tomat frø fra en velrenommeret kilde tidligt nok til tilså dine tomater i begyndelsen af marts, otte uger før plantning dato. Opbevar dem på et køligt og tørt sted.

•Mix vand i frø starteren bland indtil det er fugtig, men ikke våd, og fylde gryder. Så et frø pr pot fem til syv dage før såningen for planter til at blive podet til Rodstokken af kløft podning og en til to dage forud for tube podning. At have planterne i enkelte Potter eliminerer stress og omplantning dem før podning. Holde jorden jævnt fugtig, men ikke våd.

•Brug varme tape eller en opvarmning mat til at fremskynde spiringen, hvis det ønskes. Hvis lufttemperaturen hvis 60 grader F eller over, ingen bunden varme er nødvendig.

•Sæt gryder i en fuld-solen placering når først frøene er spiret. Et syd vindue er ideel. Slå planter ofte for at forhindre stretching. Give tilstrækkelig luftcirkulation til at forhindre død af planter fra svampesygdomme, kendt som dæmpning.

•Fertilize grundstamme planter med en fjerdedel styrke løsning af flydende tomat gødning når de får deres første sæt true blade. For kløft, podning, bør planter have fire til fem sæt af løvblade. For tube podning, da snit er lavet under bladene frø er planternes størrelse kun begrænset af størrelsen du kan mageligt arbejde med. Mennesker med små hænder og rappe fingre vil være i stand til at pode meget mindre planter med så få som et eller to sæt af løvblade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com