Hvordan at skære en gren fra et træ med en motorsav

January 18

Hvordan at skære en gren fra et træ med en motorsav

Der er en række gode grunde til at skære en gren fra et træ. Hvis en afdeling er døde eller svag, er fjernelse eneste mulighed for at beskytte mennesker og kæledyr. Undertiden fjernes grene for æstetik eller at fremme en sundere træ. Store grene kræver brug af en sav og en kædesav gør det hurtigt af deres fjernelse. Brugen af en kædesav præsenterer farer, men og husejere bør overveje at hyre en certificeret arborist for særligt store grene på høje træer. Hvis du vælger at udføre jobbet selv, følge alle sikkerhedsforanstaltninger og slid beskyttende gear.

Instruktioner

•Don en hardhat og beskyttelsesbriller.

•Kontrollér første skåret på grenen 2 fod fra stammen. Placer savklinge under grenen og skære en tredjedel af vejen igennem det. Dette forhindrer barken rive til stammen.

•Flyt saven til oversiden af grenen, 3 inches ud--mod gren spidsen--fra hvor du har lavet den første snit på undersiden af grenen. Skære hele vejen igennem grenen.

•Klippe Stubben tilbage til gren krave--det hævede område på stammen hvor filialen opfylder det. Pas på ikke at skære i kraven. Brug de samme to-cut procedure på Stubben.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com