Ideer til etårige planter i urner

January 18

Potteplanter enårige gøre en charmerende tilføjelse til enhver have. De arbejde samt dekorationer til porches, yards og andre udendørs arealer. Etårige planter er et glimrende valg til container havearbejde, da de kræver mindre vedligeholdelse end andre typer af planter. De bedste enårige til brug i urner afhænger af typen af urne anvendes, hvor det er placeret, personlig smag og hvordan enårige bruges til at supplere og kontrast med resten af haven eller gården.

Snapdragons

Snapdragons er et godt valg for urne plantning, som de kommer i en række forskellige nuancer og gøre godt i køligere vejr. Flotte effekter kan opnås ved at blande mange nuancer af snapdragons sammen. For eksempel, kunne forskellige rød-baserede nuancer af snapdragons plantes sammen i en urne af en komplementære farve som lyserød eller grå. En slående effekt, kan de plantes i en urne af en kontrasterende farve som maroon eller orange.

Morgenfruer

Morgenfrue er et varmt vejr årlige. De er elsket for deres lyse farve, da deres gyldne og orange nuancer gør dem ligner små Sole. De har også en behagelig krydret duft. Morgenfrue er bedste sæt af urner i subtile, uigennemsigtige farver, som terra cotta eller lyseblå. Morgenfrue er nemme at dyrke og har en naturlig resistens over for insekter, hvilket gør dem en fremragende valg til begyndelsen gartnere.

Zinnias

Zinnia er en anden varmt vejr. Være opmærksom på at de gør bedst i tørre klimaer, som de er modtagelige for meldug problemer i spjældet klimaer. Zinnias kommer i mange størrelser, former og farver - nogle sorter er endda dobbelt-blomstrede. På grund af deres alsidighed er zinnias en givende plante til dyrkning i urner, som mange forskellige arrangementer kan oprettes fra dem.

Pansies

Pansies er et klassisk valg for container plantning. De bedste i køligere klimaer og nyde fugtig, rige jord. Pansies er også en flerfarvede blomster, og mange af dem har markeringer i deres centre, som er undertiden lunefuldt i forhold til "ansigter." Pansies er en af de tidligst blomstrende blomster, som kan anbefale dem til dem, der bor i områder, hvor foråret kan være lidt langsom til at starte.

Blander

Mange gartnere anbefale plantning blandinger af enårige i urner, snarere end at fokusere på et bestemt årlig type. Hvis der lægges vægt på at balancere forskellige typer af enårige med hinanden, blandet årlige beholdere kan se ganske køn. Generelt, blandingen bør omfatte højere planter, kortere planter og efterfølgende planter. Desuden bør fokuseres på balancering farver af de etårige planter og deres blomstrende cyklusser. Blandet årlige gryder kan plantes med andre typer af planter, som efterfølgende ivy eller pyntegræsser. Dette vil sikre, at din urne forbliver attraktive hele året.

Andre ideer

Martha Stewart anbefaler plantning japanske maples i urner, da de langlivede og overleve godt i urner. Japanske maples kommer i mange farver, fra gul og lilla grøn, pink og orange. Fordi de er så smukt minimalistisk, kan japansk maples give en velkommen ryk af farve. Når de plantes i grønlig-farvede Potter, såsom spanskgrønt urner, kan rød japansk maples Se især pænt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com