Sådan at fortælle, når en pressostat at en brønd pumpe er væk

January 18

Sådan at fortælle, når en pressostat at en brønd pumpe er væk

Parameteren pres er en integrerende del af en privat hjem brønd pumpes system. Pressostat styrer driften af den brønd pumpe, som leverer vand til husholdningen. Pressostat består af en indre foråret mekanisme, der er direkte forbundet til en række elektriske kontakter. Over tid svækker foråret mekanisme sammen med en elektrisk funktionsfejl i kontakterne.

Instruktioner

•Shut fra elektricitet til brønd pumpesystem. Sluk effektafbryderen eller fjerne sikringer, der leverer den elektriske strøm.

•Adgang switch mekanisme ved at fjerne dækslet til pressostat. Drej den øverste skruelåg i retningen mod uret med VVS tænger. Parameteren er direkte forbundet til VVS rørsystem af vandet godt. Et sæt ledninger også ind og udgange switchen.

•Mærk under switch boliger for utæt vand eller vand siver ud fra mekanismen selv. Hvis vandet siver ud under skiftes VVS tilslutning, passe kæberne af blikkenslagers tænger på messing montering. Drej kontakten en revolution med uret for at stramme den. Hvis vandet siver ud fra den interne mekanisme, er at kontakten dårlig.

•Observe to sæt af elektriske kontakter og skrue-terminaler at forbinde ledningerne. Hvis kontakterne er holdt åben, og der er ingen vandtryk, forsøge at bladre kontakten ved at trække kontakterne åbne. Dette kan løsne det indre foråret. Hvis parameteren lukker, Tænd for strømmen tilbage. Hvis kontakterne forblive åben, og der er ingen vandtryk, er at kontakten dårlig.

•Tillad pumpen til fuldt cyklus ved at åbne en nærliggende vandhane. Rør ikke nogen del af parameteren, mens det er strømførende. Hvis parameteren åbner og lukker, kan det have været midlertidigt fast på grund af snavs. Hvis parameteren ikke lukke, når trykket falder, er indre foråret dårlig. Parameteren kræver udskiftning. Hvis store elektriske gnister udsende fra kontakter, skal du fjerne magt straks.

•Undersøg kontaktpersonens parring point. Hvis de lille metalskiver er sort med carbon, lirke dem fra hinanden med fingrene. Føle diske med dine fingerspidser. Hvis lille pitten er til stede, er kontakter dårligt; erstatte parameteren.

Tips & advarsler

  • Service ikke en vand pressostat, mens det er under elektrisk strøm. Udsatte terminal skruer og kontakter er en risiko for elektrisk stød.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com