Hvilke årsager honningbier til at dø?

January 18

Hvilke årsager honningbier til at dø?

Honningbier giver afgrøde bestøvning og honning--to vigtige fordele for mennesker. Bestøvningen er vigtige for blomst, frugt og køkkenhaver. Honning indeholder lægemidler, antiseptisk og ernæringsmæssige fordele til folk. Uden honningbier, vil honning ikke længere blive nydt af mennesker eller andre dyr.

Colony sammenbrud Disorder

Så tidligt som i 2006, biavlere begyndte at lægge mærke tab af ca 30 til 90 procent af deres bistader. Denne tendens er fortsat over tid, og har fået navnet koloni sammenbrud Disorder (CCD). CCD har flere medvirkende faktorer herunder ernæringsmæssige status af bier, mobiltelefon brug af mennesker, pesticider og parasitter.

Ernæringsmæssige underskud

I tørretumbler klimaer uden en stor produktion af blomster har mange honningbier ikke noget at spise. Honningbier kræver en stor mængde nektar, pollen og vand. Honningbier få disse elementer fra planter, blomster og træer. Hvis der ikke er nok flora og fauna for honningbier til at spise og drikke fra, kan de lide fejlernæring og dårligt helbred. Bierne kan dø fra mangel på ernæring, eller blive svag og erhverve en anden sygdom.

Parasitter

Varroa mide ligner et kryds og er synlige for det menneskelige øje. Varroa-mider tillægger bier og er derefter transporteres fra koloni til kolonien. Varroa-mider forårsage honningbier har mindre statures, usammenhængende vinger og forkortet underliv. Levetid er også reduceret i bier, der har været angrebet af disse mider. De fleste varroa mide angreb forårsager død til kolonien inden for 1-2 år. Andre parasitter omfatter gedehamse, nosema svampe og hvepse.

Mobiltelefoner

Time magazine rapporterede, at i et eksperiment, hvor en celle foretage en opringning var placeret på en bikube og aktiveret, honningproduktionen ophørte inden for tre måneder. Andre effekter fra celle brug nær bier omfatter dronningen om halvt så mange æg som sædvanlig-- og hive populationer faldende. Forskere bestemme, at cryptochrome, en pigment, der anvendes af bier til navigation, påvirkes af bestråling fra mobiltelefoner.

Pesticider

Ifølge ABC news, kan en stor mængde af pesticider i bee pollen, op mod 214 ppm være potentielt giftige for honningbier. Skift til økologiske, eller mere bi-venlige pesticider kan hjælpe, men ingen afgørende undersøgelser er blevet udført. Bierne bære pesticider tilbage til deres koloni, forårsager sygdom og sygdom for andre bier.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com