Sådan tilsluttes en Transformer lav spænding belysning

January 18

En lav spænding transformer konverterer 120 volt elektrisk strøm til 12 volt. Fordi spændingen er så lav, kan det du sikkert installere landskab belysning i din værftet uden frygt for elektrisk stød. Du kan betjene en lav spænding system omkring børn og kæledyr uden at bekymre sig om dem at være såre bør de spiller med lav spænding lamper. En lav spænding belysning transformer skal tilsluttes dit landskab lys at fungere korrekt. Bør du forsøge at tilslutte din lav spænding lys til en almindelig 120 volt nuværende, kan det skabe et chok og give ild hazard.

Instruktioner

•Anbring dit lavspænding lys i din værftet og køre en ubrudt længde af lavspænding kabel til hver kamp. Følg producentens anvisninger for at knytte lav spænding inventar til kablet.

•Anvend en hobbykniv til at slice gennem den membran, der forbinder de to ledninger på lav spænding kabel. Forstå stykkerne af lav spænding wire i hver hånd og trække ledningerne fra hinanden for en længde på 2 til 3 inches.

•Strip 1/2 - 3/4-inch af isolering fra begge ledninger i lav spænding kabel med en wire cutter/stripper. Placer afisolerede wiren mellem tommel- og pegefinger og vride de kobber tråde med uret.

•Sno en lav spænding wire omkring en terminal skrue på bagsiden af lav spænding transformer og stramme skruen. Wrap de resterende lav spænding wire omkring de resterende terminal skrue på transformeren og spænd den.

•Monter transformer til en ydervæg nær en udvendig stikkontakt. Bore et træ skrue eller murværk skrue i ydervæg til at hænge transformer fra. Tilsluttes stikkontakten lav spænding transformer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com