Hvor ofte bør jeg vand uden for potteplanter blomster?

January 19

Hvor ofte bør jeg vand uden for potteplanter blomster?

Container blomsterhaver skal vandes oftere end blomster plantet i jorden. Blomster i Potter tendens til at tørre ud hurtigt på grund af flere faktorer. De fleste blomster i udenfor Potter behøver vand dagligt og nogle gange de har brug for mere. Hvis du se, at blomsten er begyndt at visne og jorden er tør, give planten et andet drikke, uanset hvor mange gange det har været vandes tidligere.

Puljens størrelse

Puljens størrelse har en masse at gøre med hvor ofte blomsten vil har brug for vand. Blomsten har brug for en bestemt mængde fugt til at trives, om det kan sprede det rødder til at absorbere fugt fra jorden i jorden eller er begrænset til mængden af fugt i jorden i potten.

Vejrforhold

Intense sollys, udtørrende vind og høje temperaturer alle bidrager til antallet gange en blomsterkrukke skal vandes. I høje temperaturer, fugt, der er hændt gennem bladene af planten forøges, at mængden vand blomsten behov større. Sollys og tørring breezes vil tjene til at tørre ud både jorden og planten.

Plantning Medium

Typen af jord, brugte i en blomsterkrukke kan påvirke hvor ofte blomsten skal vandes. Nogle jorden, ligesom en sandet jord, ikke som stand til at bevare fugten kan bruges af planten senere og skal vandes oftere. En rigere jord med organisk materiale vil bevare fugt, således at det kan bruges af planten, hvilket betyder, at det vil have færre vandingerne.

Tips

Flytte flower pot til et køligere sted under høje temperaturer til at reducere transpiration. Beskyttelse af jordbunden med et let lag barkflis at holde det køligere og mere i stand til at bevare fugten. Brug en gel med en polymer base i jorden til at fungere som fugt reservoirer. Plante puljen med blomster, der passer til dine klima.

Advarsel

Nogle blomster vil visne, hvis de er over vandes og lider den samme mængde af stress, som medfører, at en mangel på fugt. For at forhindre over vanding, Sørg for at potten og plantning medium har god dræning. Når toppen af jorden er tør, vand, indtil den overskydende væske strømme gennem drænhuller i bunden af puljen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com