Hvordan man Wire en enkelt Pole Skift med en stikkontakt

January 19

Hvordan man Wire en enkelt Pole Skift med en stikkontakt

En enkelt pole switch er en switch, der har kun to positioner, enten tændt eller slukket. Ledningsføring denne parameter med 14-2 gauge romex kabel til en stikkontakt i væggen vil tillade dig at kontrollere magten til stikkontakten. Forretningen vil blive konfigureret så den nederst halvdelen er altid "hot" og den øverste halvdel er tændt eller slukket, indtil kontrolelementet fra switchen. Når du er færdig, kan du aktivere en tilsluttet i lys før ind i et værelse eller gå ned en trappe ved blot at dreje på en switch.

Instruktioner

•Locate circuit breaker, i panelet vigtigste service for vægkontakt og stikkontakt skal være tilsluttet og slå dem fra.

•Løsn skruer på dækslet væg switch plade og afsætte pladen. Fjern de to skruer, der holder vægkontakt inde i hylstret elektriske. Trække kontakten ud af kassen og løsne hver skrue på switchen og fjerne ledninger. Skære ledninger og bånd ende med den elektriske bånd og skubbe den tilbage i boksen for at forhindre fremtidig brug.

•Locate outlet kan tilsluttes en vægkontakt. Fjern skruerne på dækpladen og afsætte dem og pladen. Fjern de skruer, der holder forretningen i hylstret elektriske og trække det ud af kassen. Løsne og fjerne ledninger under skruerne og indstille outlet afsat til senere genbrug.

•Køre den 14-2 romex kabel til både vægkontakt og stikkontakten. Trække omkring 6 inches af kabel ud af hver elektrisk boks. Yderligere oplysninger om at køre elektrisk kabel gennem væggen, se linket ressource nedenfor.

•Strip 3 inches af ydre isolering fra hver ende af kablet. Tre ledninger findes inde. Strimmel 1 tomme af isolering fra de to isolerede ledninger i begge ender af kablet. Den tredje ledning, som er nøgne, skal ingen stripping.

•Klippe messing stikket på siden af den udstødningsåbning, der tilslutning messing skruer sammen, ved hjælp af en bidetang.

•Sæt outlet til ledninger kommer ud af boksen outlet elektriske. Slut den hvide ledning fra den eksisterende kabel til top sølv skruen til venstre (mod stikkontakten). Tilslut de nøgne ledninger fra det eksisterende og nye kabel sammen på grønne skrue. Tilslut den sorte ledning fra den eksisterende kabel og den sorte ledning fra det nye kabel til messingskrue på den nederste højre side. Slut den hvide ledning fra det nye kabel til messingskrue på øverst til højre. Wrap et stykke sort elektrisk tape omkring denne hvide ledning til at betyde det er en varm ledning fra switchen. Fastspænd alle skruer ned på hver ledning til at holde dem sikkert.

•Skub ledningsføring tilbage i boksen og indsætte en skrue i de øverste og nederste huller på stikkontakten og lægger det tilbage til boksen stikkontakt. Sæt dækslet til outlet og fastspænd det ned med en skrue med en skruetrækker.

•Sæt væggen skifte til de nye ledninger. Tilslut den nøgne kabel til grønne skruen, den sorte ledning til den øverste skrue i højre side (vender switchen) og den hvide ledning til bunden skruen på højre side. Wrap et stykke sort elektrisk tape omkring den hvide ledning til at angive det er et hot wire.

•Skub ledninger tilbage ind i det elektriske felt. Isæt en skrue i hvert hul på switchen og knytte det til boksen. Vedhæfte switch dækplade og spænd det ned med en skrue.

•Drej magt igen oven på breaker. Sæt et lys i den øverste halvdel af outlet og test for magt som du tænder vægkontakt og slukker. Sæt lys i bunden stikkontakt og lyset skal bo.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at arbejde på elektriske kabler uden første at slukke magt på panelet vigtigste service.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com