Hvordan man laver en hjemmelavet Survival Kit

January 20

Takket være moderne teknologi vide vi ofte, når en nødsituation er over os, men det er karakteren af nødsituationer sker hurtigt uden varsel. At være selvforsynende med nok mad, vand og nødhjælpsforsyninger på side kan tage erfaringerne fra en trussel mod en ulempe. Hvad folk holde i deres overlevelse kit kan være et individuelt valg, men visse grundlæggende eksisterer for at hjælpe dig med at komme igennem en uforudset begivenhed.

Instruktioner

•Find beholder for din overlevelse kit. Rygsække er perfekte til en akut overlevelse kit, eller du kan bruge en boks med en tætsiddende låg. Vandet fylder en masse plads, men du har brug for vand til kit, især hvis du rejser eller vover sig væk fra hjemmet i sommeren. Brug aldrig Tom plast mælk kander til opbevaring, da proteinerne er svære at fjerne, selv efter vask, og kan forårsage vand at gå dårligt. Mad grade plastic containere er sikkert for langsigtet vand opbevaring, eller du kan holde kander vand i kufferten, som du køber fra fødevarebutikker.

•Sæt tørrede fødevarer, der er nemme at tilberede i survival kit. Nogle nudler koge hurtigt, og du kan finde tørrede, pulveriserede bønner i købmandsforretninger, der blandes med vand til en god kilde til protein. Omfatte nogle tørret frugt, dåse nødder og jordnøddesmør, som er høj i kalorier og nærende. Tilføje Sport og ernæring barer, som er lys og indeholder værdifulde kalorier og ernæring. Dåsemad er praktisk, og din overlevelse kit skal have en dåseåbner og et par redskaber som en skarp kniv, skeer og et par gafler. Har nok tør eller dåse pet næring til en nødsituation, som godt.

•Hav en alternativ måde at tilberede. Backpacking brændeovne og alkohol brændstof brændeovne tager ikke meget plads. Hvis du er strandet i ørkenen, kan kampe eller lighter du holde i kit hjælpe dig med at starte en brand. Du kan koge vand til at rense det, hvis du har en gryde eller ren, tomme kan i sættet. Stearinlys også belyse og er en væsentlig del af en survival kit.

•Kontroller din levering af batterier og holde mindst én lommelygte i survival kit med et ekstra batteri. Har en batteridrevet eller krank radio kan hjælpe med at holde dig orienteret. Du kan bruge solar batteriopladere til din mobiltelefon.

•Ansigt gennem din Medicinskab til Kontroller, at du har tilstrækkelig førstehjælp forsyninger som desinfektionsmiddel, antibakterielle cremer, tape og gaze og fugtig towelettes. Placere disse emner i en separat plastikpose, så du hurtigt kan finde dem i en nødsituation. Isolerende tæpper fremstillet af Mylar tager næsten ingen plads og er god til at bevare kropsvarme, hvis du er strandet. Nogle mennesker holder ekstra soveposer eller tæpper i deres køretøj før de rejser overalt i vinteren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com