Sådan bestemme brusebad hane typen

January 20

Hvis du har brug at udskifte dele på dit brusebad hane til at stoppe en lækage eller reparere skader, skal du vide, hvilken type af vandhane er. Det hjælper også til at lære navnet på producenten af din vandhane, da hvert brand har forskellige reservedele. At finde ud af den type og mærke kræver nogle færdigheder og vedholdenhed, men når du ved hvor de skal lede, jobbet bliver meget lettere. Du skal bruge nogle værktøjer og omkring 10 minutter at fuldføre dette job.

Instruktioner

•Vurdere vandhanen og bestemme, hvor mange håndterer det har. Hvis det er har to håndtag, det er en dobbelt-håndtag hane. Hvis det har et håndtag, er det en enkelt-grebs vandhane. Hvis vandhanen har tre håndtag, er det en sjælden tre-håndtag model. Hvis der er ingen håndtag, men en række knapper på en stor panel, er vandhanen et panel brusebad.

•Look i midten af trim pladen bag bruser håndtaget til at finde et mærke eller producent symbol. Hvis du ser et "K", er vandhanen en Kohler enhed; et "M" betyder Moen. American Standard, Delta og Price Pfister typisk udskrive deres hele navnet på vandhanen.

•Look på brusehoved over vandhanen håndtag og inspicere hvordan det tilsluttes VVS. Hvis der er en slange, kører fra bruserhovedet til brusebad rør bag det, har du et håndsæt brusehoved. Hvis bruser hovedmonteret ret til brusebad pipe udvidelse fra væggen, er det en fast eller vægmonteret brusehoved.

•Undersøg ansigt af bruseren hovedet for en producentens navn eller symbol og derefter kigge efter forskellige dyse mønstre i bruseren hovedet til at angive massage eller pulserende funktioner. Se efter knapper på siden af håndtaget for at angive en kontrol pad for bruseren massage og pulserende funktioner.

•Peg brusehoved væk fra dig og ind i bruseområdet. Tænde for vandet og tryk på knapperne på bruser håndsæt. Hvis du kan se enkelte byger af vand fra bruserhovedet, du har en pulserende eller massere brusehoved.

•Listen alle de funktioner, du har fundet sammen med navnet til at finde ud af typen brusebad hane du ejer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com