Sådan Winterize den konfødererede Rose

January 20

Konfødererede roser, Hibiscus mutabilis, er hårdføre hibiscuses (ikke sandt roser), der vokser som buske i USA Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 9 og 10. Dog i zoner 7 og 8 vokse de ofte mere som pynt blomster, da de kolde vintre hæmmer deres vækst. Konfødererede roser har interessante blomstrer, der starter off white og derefter fade til pink. De er generelt nemme at passe, men der et par måder at pleje for anlægget i løbet af vinteren at hjælpe det trives og vokse tilbage fuldt ud i foråret.

Instruktioner

•Dæk jorden under baldakinen af din konfødererede steg med 2 eller 4 inches af muld, såsom fyrrenåle, blade eller halm. Holde barkflis 2 eller 3 inches fra de vigtigste stilk at forhindre rot. Barkflis hjælper bevare jordtemperaturer om vinteren og bidrage til at minimere den frysning og optøningen cyklus undertiden fælles i Zone 7 og Zone 8.

•Prune din konfødererede steg i den sene vinter eller det tidlige forår før det begynder at udvikle ny grøn vækst igen. Du kan skære det ned til at forme det, beskære off syge eller knækkede grene eller styrer dens vækst ved at skære grene ned til halvdelen af deres oprindelige størrelse eller hele vejen tilbage til 6 inches over jorden. Holde inde indre at konfødererede roser i de køligere zoner kan dø tilbage til jorden. Vær ikke bekymret. De vil vokse tilbage i foråret.

•Skabe potteplanter konfødererede roser indendørs til et solrigt område af dit hjem i zoner 7 og køligere. De dyrker i virkeligheden godt udendørs i Zone 7, men hvis de er pottet, jorden bliver koldere end hvis de er plantet i jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com