Hvad er de forskellige typer af septisk systemer?

January 20

Septisk systemer fjerne spildevand fra hjem når folk skylle deres toiletter og køre vand i deres dræn. De forskellige typer af septisk systemer arbejde at fjerne urenheder og fast affald fra vand, der forlader hjemmet før flyder til rensningsanlæg, at rense vandet og sikker bortskaffelse af affald, biprodukter. Mange typer af septisk systemer findes der kan være installeret i boligen.

Tyngdekraften septisk systemer

Tyngdekraften septisk systemer er fælles i boliger. De består af to rum septiktanke. De to rum forhindre fast affald fra forurener afløbet område. Tyngdekraften septisk systemer også give biologisk behandling for produkter, der er filtreret ud af afløb.

Lavtryks septisk distributionssystemer

I modsætning til tyngdekraften septisk systemer, lavtryks distributionssystemer bruge dosering kamre og netværk af små rør, der jævnt distribuerer spildevand i afløbet felter, at reducere mætningen af felter.

Sand filteret septiktanke systemer

Sandfiltre er en af typerne septisk systemer, der kan være bygget over jorden i konkrete rammer eller placeret i jorden ved siden af overfladen af en behandlede krydsfiner ramme. Grus i afløbet af denne Septisk system behandler spildevand, som det passerer gennem rørene.

Højen septisk systemer

Højen systemer er septisk systemer, der er bygget over jorden; afløbet område er derfor over jorden. Gennem en proces kaldet vertikal adskillelse, er spildevand trukket opad, mod tyngdekraften. Disse septisk systemer anvendes på steder med høj vandspejlet.

Aerob behandling septisk systemer

Aerobe systemer fungerer ved at tilføje ilt ved hjælp af fine luftbobler at fremskynde rensningsanlæg i septiktanke. De aerobe bakterier øge produktionen af høj kvalitet spildevand før biprodukter er behandlet og bortskaffes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com