Hvor meget vand du indendørs Palm plante?

January 21

Hvor meget vand du indendørs Palm plante?

De fleste indendørs palmer har samme vand krav uanset plantesort. Palm planter vokser naturligt i fugtige tropiske og subtropiske områder hvor masser af fugt er let tilgængelige. De tørrere forhold inde i de fleste hjem gøre palms kræver en højere mængde af vanding end de gør i deres naturlige omgivelser.

Jordkvalitet og fugt

Mens palm planter vokser bedst i fugtig jord, kan for meget fugt forårsage plantesundhed at falde. En veldrænet pottemuld, der indeholder organisk materiale sikrer jorden holder at nok fugt at fodre palm uden at blive gennemblødt. En kvalitet pottemuld, med perlite eller vermiculit i det er effektiv. Perlite eller vermiculit giver porøsitet til jorden for dræning, mens det organiske materiale bevarer den nødvendige fugtighed for sund vækst. Disse jordtyper er også mindre tilbøjelige til jordpakning, der tillader dem at både absorbere og dræne vandet ordentligt.

Vanding metoder

Altid føle jorden før vanding. Jord, der ser tørre på toppen kan stadig være våd lige under overfladen. Holde din finger 2 inches i jorden. Hvis jorden føles tør i en 1-tommer dybde håndfladen behov for vanding. Vand i bunden af stammen indtil de overskydende vand drypper fra bunden af puljen. Tømme vand, der opsamles i en drypbakke, når du er færdig vanding så håndfladen ikke er tilbage i stillestående vand. Indendørs palmer muligvis vandes op til to gange om ugen afhængig af hvor tør dit hjem er. I fugtige områder muligvis på håndflader mindre hyppig vanding. Føle jorden hver tre til fem dage til at bestemme den vanding frekvens for dit anlæg.

Vand stresssymptomer

Vær opmærksom på tegn på vand stress, så du kan afhjælpe eventuelle problemer, før de permanent skade håndfladen. Tips og margener af bladene begynder at brune når håndfladen ikke er får nok vand. For meget vand er lige så skadelige. Når anlægget er forsynet med den rette mængde fugt, vil bladene stadig naturligvis dør og falder af håndfladen. Overwatered planter, men kan begynde droppe ellers sund fronds. En dårlig lugt kan også udspringe fra jorden som rødderne begynder at rådne og drej rørstrømsk.

Sommer overvejelser

Selv indendørs planter tørre ud hurtigere i løbet af sommeren, især hvis håndfladerne modtager mere lys og varme gennem vinduerne. Vand oftere for at forhindre hurtig jordbundens udtørring. Kontrollere jorden hver anden dag og vand, når den øverste halvdel-tommer føles tør. Hvis du flytter din indendørs palmer udenfor om sommeren, kontrollere jorden dagligt. Hot udendørs temperaturer og tørring sommer brise kan nødvendiggøre daglige vanding.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com