Home Retsmidler for ansigtshår blegning

January 21

Selvom det er en helt naturlig forekomst, kan uønskede ansigtet hår forekomme grimme. Mens mange kosmetik producenter tilbyder undertiden kostbar hår blegning kits, præsentere hjem retsmidler et alternativ blegning løsning. Som "blegning" er blevet en fællesbetegnelse for lynnedslag og ikke altid henvise til det barske kemiske produkt, de fleste hjem retsmidler er blegemiddel-fri. I virkeligheden bør anvender blegemiddel til ansigt altid undgås. Hjem retsmidler er ofte omkostningseffektive, sikker, naturlig og tilgængelig.

Citronsaft

Citronsaft fungerer som et fælles hår blegning hjem afhjælpe. Pres saften af et par citroner fortyndet med vand, en blanding af omkring en tredjedel vand og citronsaft for to tredjedele, i en beholder og sættetid combo hele eventuelle uønskede facial hår, at holde øjnene lukket hvis ansøger til området øjenbryn. Når håret er belagt, stå udenfor under direkte sollys og lad det tørre. Du skal bruge sollys til tørring; de ultraviolette stråler fra solen kombineret med de sure egenskaber af citronsaft forårsager den lettelse effekt. Tilføje et strejf af olivenolie til mix for at forhindre saften fra over tørre hår. Dette middel virker bedst på beskidte blond og lys brun hår. Den lettelse effekt vil vare indtil nye rødder i farven på dit naturlige hår vokse i.

Andre fødevarer retsmidler

Som citronsaft, kan andre naturlige fødevarer retsmidler blegemiddel eller lysne facial hår. Rabarber pulver blandet med vand og tørret via de ultraviolette stråler fra solen subtilt bleger hår. Fordi honning indeholder naturlige hydrogenperoxid og jern, har det en oxiderende effekt på hår. Prøv at blande tre dele honning med en del hårbalsam og anvende det til ansigts hår; Lad blandingen fastsat for et par timer før skylning. Til hår, der allerede er lys i farve, kan kamille blomster meget subtilt blegemiddel ansigtsbehåring. Kog blomsterne, si vandet og anvende den køligt vand til ansigts hår; Lad det hvile i halv time og skyl. Prøv forskellige naturlige blandinger og gentagne ansøgninger for de bedste resultater.

Brintoverilte

Selv om mere barsk end andre at-home retsmidler, hydrogenperoxid er ikke så hård som pre-made facial bleger fås på apotek. Bruge en Q-tip til at anvende ren, ikke-fortyndet brintoverilte på en patch af hår i nærheden af halsen; Dette vil tjene som en diskret testkørsel før du anvender kemiske facial hår. Hvis håret er lettet med ingen irritation, anvende hydrogenperoxid til ansigtsbehåring og skyl det efter et par timer. Ammoniak serverer et tilsvarende lettelse formål. Brug ikke disse kemikalier til at blege øjenbryn eller øjenvipper, da de kan beskadige øjnene.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com