Husstand Tips til muggen skuffer

January 21

Husstand Tips til muggen skuffer

Du kan have arvet møbler eller købt en smuk antik på en yard salg. Skuffer, der ikke har været brugt i lang tid har tendens til at få en muggen lugt, der er svært at slippe af med. Der er et par testede retsmidler for problemet, som du kan bruge til at få meldug fra skufferne, så dit tøj ikke vil afhente lugten.

Luft dem ud

Den nemmeste ting at gøre er at tage alle skuffer ud af hovedrammen. Sidde dem i direkte sol i et par timer, så de kan tørre grundigt og solen kan dræbe meldug. Sørg for at overvåge dem, så det ikke pludselig regn på dem og gøre mere skade. Den væsentligste årsag skuffer får muggen er først og fremmest fordi de har for meget fugt i dem. Hvis venstre ubehandlet, kan Mugsporer formere sig og kan endda rådne træ.

Blegemiddel

Hvis solede ikke løser problemet med muggen skuffer, gøre en mild blegemiddelopløsning med blegemiddel og vand. Bruge én del blegemiddel og ni dele vand. Brug denne løsning til spray eller tørre ned alle dele af skuffer og derefter forlade dem tørre ved hjælp af ventilation som en fan. Den bedste måde er at sætte løsningen i en sprayflaske. Sørg for at beskytte tæppe og dit tøj, så blegemiddel ikke tager farve ud af dem. Også, får ikke blegemiddel på den udvendige finish af møblerne. Blegemiddel er som regel effektivt dræber mold og meldug og sporer, der starter den.

Lugt Absorber

Bagepulver bruges til at absorbere lugte. Du kan også sætte nogle cedar chips eller trækul i skuffer, lukke dem for et par dage og derefter fjerne. Dette vil gøre skuffer lugte meget behagelig og bør slippe enhver sidesten muggen lugt. Sammenkrøllet aviser er også blevet rapporteret til at fjerne nogle muggen lugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com