Sådan installeres Radon afbødning System

November 15

Radon er en farveløs, lugtfri gas, som kan sive ind i huse fra jorden. Beboerne af boliger med forhøjet radon niveauer er i risiko for lungekræft. Miljøstyrelsen anbefaler, at træffe foranstaltninger, hvis en radon sporingstest viser radon niveauer i dit hjem på fire Pico-Curie pr liter eller større. En måde at handle er ved at installere en radon afbødning system designet til at omdirigere radon i dit hus i uden for atmosfæren. Mens mange eksperter foreslår, at ansætte en professionel til at installere radon afbødning systemer, kan dem med hjem forbedring færdigheder og opmærksomhed på detaljer selv installere et sådant system.

Instruktioner

•Drill et hul i din kælder gulv store nok til at passe PVC-rør. For at opnå dette, placere PVC-rør på gulvet, tegne en cirkel omkring den og bore ud cirkel ved hjælp af en boremaskine eller mejsel.

•Tag snavs fra inde i hullet. I jorden under din hul, grave ud en pit omkring 20 inches i diameter. Målet er at skabe en betydelig plads til at tillade enhver radongas i jord til at flytte ind i din PVC-rør, gennem dit hus og i sidste ende ud i toppen af loftet.

•Sæt det første stykke af PVC rør ind i hullet. Rute røret op gennem hver etage og i loftet. Nogle boligejere køre røret gennem closets, garager, eller inde i vægge for at holde det skjult fra visning.

•Seal rummet omkring PVC-rør i din kælderetage. Du kan indsætte et stykke af backer rod lige under overfladen af hullet og derefter bruge hydraulisk cement til sikker tætning op i hullet.

•Tilslut en elektrisk ventilator til PVC-rør i loftet. Rute resten af røret fra fan ud til toppen af loftet. Ventilatoren hjælper tvinge nogen radongas ud gennem taget og i atmosfæren. Røret skal omfatte mindst en fuld fod over taget på dit hus.

•Installer et manometer eller system monitor sporvidde på PVC-rør i kælderen. Denne enhed viser niveauet for lufttryk inde i røret, at give tryghed, din afbødning system fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Efter installation af radon afbødning system, fortsætte stavekontrollen niveau af radon i dit hus ved at foretage periodiske radon test til påvisning af sørge for afbødning system arbejder på at reducere din indendørs radon niveau.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com