Hvordan man laver et espalier for potteplanter

January 21

En potteplante espalier gør brug af lodrette voksende plads og assister opadgående vækst, forhindrer vining planter breder sig rand af deres containere. Overveje at bygge en attraktiv endnu funktionel bambus tipi espalier at støtte klatring potteplanter. Består af identiske bambus pæle, tremmer starter ud dækkende og opfylder over midten af puljen, og funktioner vandrette længder reb eller tegnstreng, der understøtter klatring plante slyngtråde. Sikre plante til tipi espalier med elastiksnor.

Instruktioner

•Measure puljen 's højde og Bemærk det. Cut fire længder af bambus Stokke til to gange den pot højde til at danne en tipi gitter, der svarer til størrelsen på puljen og holder det fra at falde over på grund af overvægt. Skære Stokke ned til din ønskede længde med en skarp kniv.

•Sæt pot på et arbejdsbord og fylde den med pottemuld jord indtil 2 inches under dets rand. Tamp jorden med hånden, så det er fast. Vægten af jorden understøtter puljen som du indsætte Stokke i den.

•Form fire ensartet fordelte punkter langs randen af puljen ved hjælp af kridt. Indsæt en stok ind i puljen, direkte mod en kridt mark langs randen. Vinkel sukkerrør indad og skubbe det hele vejen igennem så det hviler over bunden af puljen og dens spids falder over midten.

•Sæt de resterende Stokke i pottemuld svarende til kridt mærker langs kanten af gryden. De øvre ender af bambus Stokke bør opfylde over midten af puljen; dog flytte en stok, hvis nødvendigt.

•Grasp Stokke hvor de møder hinanden, som er typisk et par inches fra deres tips. Vind haven snor eller reb over punkt flere gange indtil det er sikker. Afskære overskydende længde med en saks.

•Knot slutningen af en rulle af haven streng til en stok langs dens midten og flette det over og under Stokke på det samme punkt, danner en vandret fælles, der forankrer voksende slyngtråde under deres opstigning. Lad ikke strengen synke, men trækker det stramt før vævning det omkring tilstødende polakker. Knude snor til sukkerrør før skære det ud.

•Knot slutningen af en rulle af haven streng til en stok til at danne en anden fælles, flere inches over de nedre ende af Stokke. Gentag processen med vævning streng hele vejen rundt tipi espalier.

•Skub din hånd gennem kløften mellem de to vandrette binder i espalier og plante sorten klatring plante i jorden. Hvirvl voksende slyngtråde til streng og bambus stokke, eller Fastgør dem med elastisk bånd, indtil anlægget klatrer espalier på egen hånd.

Tips & advarsler

  • Danne et lige snit på hver sukkerrør over noden for at forhindre kunstvanding eller regn vand fra pooling inde og svække struktur med tremmer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com