Sådan Clean produkter fremstillet fra almindelige husholdningsprodukter

January 22

Sådan Clean produkter fremstillet fra almindelige husholdningsprodukter

Husholdningsartikler er designet til et bestemt formål, men mange er nyttige i varetagelse af opgaver de ikke normalt anvendes til, såsom rengøring. Mens mange rengøringsprodukter er tilgængelige på markedet, bruger mange mennesker fælles elementer, der allerede på hylderne. Flere bøger har været skrevet om de mange anvendelsesmuligheder for produkter som eddike, bagepulver, krydderier og mange andre elementer, der findes i de fleste husholdninger, og rengøring er ofte opført som en brug for disse almindelige husholdningsprodukter.

Instruktioner

•Dilute almindeligt destilleret hvid eddike med lige dele vand til at fjerne mug og fedt pletter fra overflader; at rengøre blinds, vinduer og spejle; deodorize skrald afhændelse; moppe gulve; og rent computere og andet kontorudstyr. Brug eddike fuld-styrke til at fjerne pet pletter fra gulvtæppet; ren cementmørtel; desinficere skærebrætter; Clean krom, rustfrit stål, bøtter, dræn, keramiske fliser og saks; eller at fjerne klistermærker, prisskilte, kuglepen mærker og stensalt på sko og støvler. Lav en pasta af lige dele eddike og bagepulver til polske messing, kobber og bronze. Tilføje en kop hvid eddike til vaskemaskinens skylning dræbe bakterier, lyse hvide, indstille farve, fjerne statisk klamrer, deodorize og blødgøre tekstiler.

•Sprinkle bagepulver direkte på objekter; blandes med vand til at danne en pasta; eller blandes med andre produkter til at gøre rengøringsmateriel. Rengøre køleskabe, bordplader, køkkenvaske, fedt pletter, tæppe og overflade pletter ved overbrusning bagepulver og vasker væk snavs og pletter, samtidig fjerne lugte, med en fugtig klud. Sætte bagepulver i bunden af dit skrald spand til at absorbere lugte. Bland en kop vand og et par spsk bagepulver i en mikrobølgeovn-safe beholder og varme på højt i tre minutter til at løsne madrester og fjerne lugt; derefter tørre inde i mikroovnen ren med en fugtig klud. Kombiner vand og bagepulver i brændt eller sveden gryder og pander, og bring det i kog. Slukke for varmen og lad opløsningen sat natten over, og derefter vaske væk brændt på mad og svide mærker.

•Tag pletter, slippe af med bugs og deodorize med citroner. Gnid den afskårne side af en citron på overfladen af aluminium pander at genoprette glans. Hæld en kop citronsaft i Skive at lade blegning virkningen af saften fjerne mineralske og rust misfarvning fra bomuld og lyse hvide. Klem citronsaft på windowsills, i døråbninger og ind i revner til frastøder myrer, og moppe gulve med en blanding af citron juice og vand til at slippe af med lopper. Sted citron skræl i renovationsafgifter til deodorize det.

•Mix salt med andre husholdningsprodukter eller drys den på objekter for at fjerne pletter og lettere oprydning. Ren misfarvede glas ved at blande en håndfuld salt i en quart af eddike og lade det trække natten over. Tørre pletter i morgen. Nyd retter, madlavning pander og emalje i salt vand natten over eller drys salt på frisk udslip og lad det sidde. Tør væk spild og pletter næste dag. Fjerne te og kaffe pletter på kopper og i tepotter ved at gnide pletten med en blanding af lige dele salt og hvid eddike.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com