Hvordan du udskifter en Garage døren segl

January 22

En garage døren segl omtales også som en gummi astragal eller en weatherstrip. Det siger i bunden af garageport til at beskytte den indvendige side af garagen fra vand og tunge vind. Nogle gange en garage vil have en stejl indkørsel og får brug for ekstra beskyttelse fra tunge regnskyl som oversvømmelser kan opstå inde i garagen uden en sæl. En gummi astragal skal udskiftes oftere på steder, der oplever en masse sne og regn. Det vil tage mere end 15 minutter at erstatte forseglingen, især hvis du har nogen, der kan hjælpe dig.

Instruktioner

•Sørg for at se hvis garage døren segl er revnet eller rippet. Disse er gummi sæler, der skal erstattes, hvis de ikke holder tilbage vind, regn eller sne i at komme ind i garagen. Fjern forseglingen af første åbning af garageporten og derefter skubbe det ud fra den ene ende af døren.

•Measure længden af døren. Tage måling på tværs i bunden af garageporten. Derefter købe en sæl, der svarer til længden af din garageport.

•Decide hvis du ønsker at møde læbe i eller uden for garageporten. Hvis du har en indkørsel, der er skrå nedad mod garageporten, vil så du ønsker segl at have lip inde. Læben vil ellers skal placeres på ydersiden af døren.

•Skub nye segl ind i rillen i bunden af garageporten. Nogle garageporte vil kræve et segl, der har sit eget groove og vil det være hårdere at skub seglet på. Begynde ved at placere groove sæl til at matche med ene ende af garageporten. Derefter flytte langsomt gummipakning mod anden enden. Det ville være godt at have to personer til dette. Anden personen kan guide gummi til anden siden af garageporten, mens du fortsætter med at fodre segl fra din ende. Garageporte, der har rillen er meget nemmere at arbejde med ved at placere slutningen af gummi ind i rillen af døren og fodre det gennem anden enden.

•Klippe off enhver ekstra segl. Bruge en hobbykniv til en glat udsnit af gummi. Sørg for snittet er så tæt på slutningen af garageporten som muligt for at undgå interferens når at lukke det så godt som skadelige segl.

Tips & advarsler

  • Du kan tilføje yderligere sæler på siderne af garageport af sømning det med finish negle.
  • Vær omhyggelig med ikke at strække seglet, når man sætter det på bunden af garageporten. Dette vil mindske dens evne til at beskytte den indvendige side af garagen fra dårligt vejr.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com