Hvordan man Refinish Teak svømme trin

January 22

Hvordan man Refinish Teak svømme trin

Teak er en type af træ, der ikke rådner når de udsættes for elementerne. På grund af denne omstændighed, er det brugt på mange både for skinner, slidbaner, døre, trapper og svømme dæk. Det kan renses og lyste efter års tortur til ser som ny igen. Lystbådehavne har normalt nogen, der vil genoprette dit teak til dig, til en pris, men det kan gøres ved kun om nogen, der kan holde en pensel og bøje sig over.

Instruktioner

•Våd svømme trin med din vand slanger, samt alle områder af gel belægning eller male, kunne få renere på det under gendannelse af dine skridt. Hvis gør dit arbejde derhjemme med båd ud af vand, skal du placere en plastik tarp under området du gendanner for at forhindre enhver kemikalier fra blegning eller farvning under dit arbejdsområde.

•Applicer teak renere at svømme trin og pensel det med din stive-børste, med korn af træ. Følg instruktionerne for mærket af renere bliver brugt. Nogle stærkere rengøringsmidler kan skylles straks efter børstning og nogle svagere rengøringsmidler er designet til at være tilbage på træ i flere minutter at lade renere absorbere ind i træet.

•Rinse cleaner fra træ ved hjælp af din vandslange, ikke en højtryksrenser. Pres skiver kan forårsage træ korn at stige og gøre det nødvendigt for dig at slibe dine teak glat igen, en hård opgave, fordi teak har voks og olie i det, der vil bygge på sandpapir hurtigt og besværliggør arbejdet.

•Applicer teak blegemiddel at svømme trin ved hjælp af en svamp eller klud. Altid tørre træ med korn. Nogle blegemidler, afhængigt af mærket, bliver nødt til at være tilbage på træet i flere minutter, andre kan være skylles straks efter ansøgning. Følg anvisningerne på produktet anvendes.

•Rinse svømme trin med din vandslange. Anvende teak olie til at udvide beskyttelse fra elementerne og varigheden mellem rengøring er helt op til ejeren af båd. Anvende teak olie rigeligt med en svamp. Da olien absorberer i skoven vil det begynde at pool i kernerne når mættet. Aftørre den overskydende olie med din svamp og lad det har sat.

Tips & advarsler

  • Bære gummihandsker, en lang langærmet skjorte og eye beskyttelse, når rengøring din teak. Nogle rengøringsmidler og blegemidler har syrer, som kan irritere huden og forårsage alvorlige øjenskader hvis plaskede i øjnene.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com