Ideer til landskabspleje i Californien

January 23

Landskabsarkitektoniske rundt et hjem er så vigtigt at den overordnede æstetiske virkning som udseendet af hjemmet selv. Landskabspleje tilføjer et andet element af skønhed til egenskaben og kan også bruges som en kreativ afsætningsmulighed for en landscaper. Der er mange forskellige muligheder at gøre når landskabspleje en ejendom, og de alle afhænger af ejerens personlige præferencer. Californien byder på mange muligheder for landskabspleje, takket være dens typisk tempereret vejr.

Barkflis

Brug af barkflis kan gøre vokser forskellige planter på din ejendom meget lettere. Las Pilitas børnehave anbefaler at barkflis bør være 3-4 inches dyb i Californien for de bedste resultater. Eg, fyr, redwood og cedertræ bark kan alle blive makuleret for at gøre effektiv barkflis, der også tilføjer en behagelig duft i haven. Hø, halm og gylle er ikke nær så effektive, og gyllen har ofte en skarp lugt. Sten eller klippeblokke gøre for effektiv barkflis til ørken-baserede planter, som Californien har mange. Effektiv brug af barkflis er tidligt nøglen til en blomstrende have eller landskabspleje bestræbelse.

Kaktus

Californiens varme og hyppige mangel på fugt, især i de sydlige områder, gøre kaktus en meget praktisk løsning til landskabspleje dilemmaer, da de kræver ikke meget vedligeholdelse og kan trives i Californiens vejrforhold. Kaktus kan også give forskellige funktioner så godt. For eksempel kan Ocotillos bruges til at bygge et levende hegn for din ejendom, med planter danner en attraktiv, men effektiv beskyttende barriere mod ubudne gæster.

Native planter

Californien har mange indfødte plantesorter, der er velegnet til enhver landskabsarkitektoniske projektet eller haven. Southern California vejr er ideel til blomstrende planter såsom scarlet larkspur; flerårig gederams, som er kendt for sin lavendel blomstrer; og Pacific kornel træet. Omvendt, nordlige Californien er perfekt til forskellige træsorter såsom Oregon fir, da det kan overleve fra jorden niveau op til 6.000 fødder i højde. Mens plantning pærer i Nordirland eller centrale Californien klimaer kan være vanskeligt, med ordentlig pleje både lilje af Nilen og belladonna lily kan trives i disse områder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com