Hvordan du ændrer pærer i Swivel Loftlys

January 23

Hvordan du ændrer pærer i Swivel Loftlys

En drejelig lys eller lygte er en, der roterer eller omdrejningspunkterne omkring en central fast holdning. Mange belysningsprodukter bruger swivel lys, herunder dem, der anvendes på lofterne, så du kan ændre retningen af lyset der passer til dit hjem belysning behov. Swivel lys at bruge plejer en standard pære, og den udfordrende del af skiftende dem er ikke pæren, men snarere placeringen af lyset i høj og svære at nå områder af loftet.

Instruktioner

•Indstil en trappestige eller regelmæssig stigen under pæren, som du vil ændre. Prøv at indstille stigen bare væk fra lyset, så du ikke er direkte under lys. Dette vil hjælpe dig med at vedligeholde din balance og se hvad du laver. For din sikkerhed, bede en assistent til at holde stigen for dig.

•Øge en pole-monteret pære skifter op til swivel lys. Hvis lyset er hængslet på en engel eller et vandret plan, brug stangen til at skubbe eller trække lyset, så pæren står direkte ned. Du kan købe en pole-monteret pære skifter på de fleste hardware eller belysning butikker.

•Sæt sugekoppen eller stål fingre af pære changer direkte på pæren. Langsomt rotere stangen til venstre og skru pæren. Hvis pæren er en type, der ikke skruer, derefter forsigtigt slæbebåd pol nedad indtil pæren springer ud af dets armatur. Sørg for at vedligeholde din balance, især hvis du står på en stige, og holde stangen fast når du sænker pære ud af lampen.

•Læg en ny pære til sugekop eller stål fingre af pære changer og raise Pol til lampen. Langsomt dreje stangen til højre og skrue pæren i armaturet. Igen, hvis pæren ikke er den type du skrue, derefter blot skubbe opad indtil pæren klikker på armaturet.

•Skub swivel lampe tilbage til den holdning, som du havde det i oprindeligt eller til uanset holdning der bedst passer til dine belysning behov.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com