Naturlige Bug Spray for Rose buske

January 23

Naturlige Bug Spray for Rose buske

Pleje af dit roser kræver en vis mængde tid og opmærksomhed. Roser har brug beskæring, bioklip, vanding, fodring og overvågning for skadedyr. Bladlus, whiteflies, skala, leafhoppers, thrips og larver er blot nogle af de insekter, der kan forårsage skade på roser. Der beskæftiger sig med de giftige virkninger af insekticider foretrækker naturlige bug spray for deres rosenplanter.

Vand

Vand er den første linje i forsvaret for dem, der ønsker at bruge naturlige bug spray på deres roser. En once-over med fine spray fra en haveslange vil løsne bladlus og whiteflies, tilskynde dem til at gøre deres hjem andre steder. For gartnere, der ikke kan lide at fjerne insekter i hånden, vil en hård spray fjerne larver og andre kravlende insekter uden at skulle røre ved dem.

Insekticid sæbe

Insekticid sæbe er ofte bruges til at dræbe insekter på planter. Der findes mange hjemmelavede opskrifter for insekticide sæbe. Gartnere kan dog altid vide, hvad ingredienser er i sæber og rengøringsmidler anvendes i hjemmelavede opskrifter. Nogle af disse ingredienser kan skade delikat plantevæv. En sikrere idé er at bruge kommercielle økologiske insektbekæmpelsesmidler sæber specifikt formuleret til brug på planter.

Neem olie Spray

Neem olie er et stof, der er afledt af neem-træet, der vokser i Indien og Sydøstasien. Det er brugt i kosmetik og også har insekticide egenskaber, der har været brugt i hundredvis af år. Neem olie er en komponent i mange naturlige plante insekticider sælges kommercielt. For at gøre din egen, fortynde én tbsp. Neem olie koncentrat i en gallon af vand og spray det direkte på planter til at dræbe bugs.

Pyrethrum Spray

Pyrethriner er forbindelser findes i de pulveriserede, tørrede blomsterhoveder af Chrysanthemum cinerariaefolium, samt C. coccineum og C. marshalli. De har insekticide egenskaber. Insekticidet stammer fra disse pyrethriner omtales som pyrethrum. Det virker som en nervesystemet gift. Det er fortyndet i en vand base og sprøjtes direkte på bugs. Pyrethrum er en ingrediens i mange kommercielt tilgængelige økologiske og naturlige insekticid sprays.

Citrus olie Spray

Olier i citrusfrugter fungerer som en naturlig insektgift. Du kan gøre din egen citrus spray ved at blande to ounce af orange olie i en gallon vand sammen med en knivspids cayenne peber at gøre planterne mindre velsmagende for insekter. Kommerciel økologisk citrus olieprodukter er tilgængelige på havecentre og plante planteskoler.

Hvidløg Spray

En simpel hvidløg spray, lavet af lagt i blød tre hvidløgsfed i en quart af varmt vand, fungerer også som en naturlig bug spray for roses. Fyld en sprayflaske med hvidløg løsning og spray det generøst på rosenplanter. Det virker ved at gøre løv ubehagelige for tygge og sugende insekter, der skader planter. Hvidløg lugt forsvinder hurtigt i fri luft.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com