Hvordan man opbygger en dam af træ

January 23

Hvordan man opbygger en dam af træ

En dam, bygget af træ er typisk bygget ved hjælp af jernbanen bånd, der er stablet på samme måde til den måde, at en bjælkehytte er konstrueret. Dette giver en solid, robust ramme til at installere dammen. En dam af denne type passer godt ind i næsten ethvert udendørs landskabspleje tema og er ideel til skrånende masser. En hævet Dam har en anden vigtig fordel. Det er langt vanskeligere for småbørn at få adgang til dammen, hvis det er bygget højere end de kan nå, hvilket gør det en meget sikrere landskab pool end en dam, der er indbygget niveau med jorden.

Instruktioner

•Dig ud af jorden i det område, hvor du vil installere dammen, indtil du har en plan overflade at arbejde. Brug indramning plan for at kontrollere, at jorden er tilstrækkeligt niveau. Dette trin er unødvendige, hvor jorden er allerede flade. Når du installerer den hævet Dam, kan du placere tømmer og plastik over græsset.

•Sæt det første kursus af jernbanen binder ind i position som bunden af firkantede dammen. Byg det første kursus, så tømmer den anden selvfølgelig vil overlappe enderne af træ på det første kursus, så du kan binde overlappede hjørnerne på plads. Deltag i træ af den første kursus sammen ved hjælp af 8-tommer galvaniseret søm hamret i en vinkel.

•Build up kurser af dammen, overlappende ender af hver railroad slips, indtil du har nået den dybde, som du ønsker for dammen. Deltage i hvert kursus brædder sammen ved hjælp af de galvaniserede søm, og derefter bruge de samme negle til at sikre bånd på toppen til bånd nedenfor. Fordi indersiden af strukturen vil være dammen, mens ydersiden vil være synlig, søm i indvendigt struktur kun.

•Fyld base struktur med sand til at give en blød bund for Dam liner og for at forhindre tårer til plast. Hvis du ønsker at have metodetrin eller hylder i bunden af dammen som at placere planter, put sidesten stykker af jernbanen slips i bunden af strukturen.

•Lay Dam liner i strukturen, og derefter begynde at fylde polyurethan med vand. Dette vil tillade bunden af liner i overensstemmelse med indvendigt hjørner af struktur uden at rive.

•Når poolen har fyldt med vand, korte kanter af dammen liner til toppen af de øverste railroad bånd, og derefter skære væk overskydende Dam liner med et barberblad. Dække skære kanterne med den behandlede 2 x 4 tømmer til skjule den rå kant og søm dem at fuldføre Dam installation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com