Hvordan at reparere en lille hul i glasfiber

January 23

Hvordan at reparere en lille hul i glasfiber

Glasfiber er stærk og let, men det ikke er uigennemtrængelig for skader. Ved et uheld at sætte et lille hul i en glasfiber ark er en fælles nok begivenhed, og heldigvis er der en måde at reparere den. Bruger stort set de samme materiale, der anvendes til at bygge glasfiber ark eller objekt, kan du lave et lille hul i omkring en time eller deromkring af arbejdstiden. Ekstra tid, der er nødvendig for at give mulighed for tørring. Nogen med nogle erfaringer hængende drywall eller maleri vil finde dette projekt let håndterbar.

Instruktioner

•Undersøg hul for grater. Fjern grater med kanten af et barberblad ved at skrabe det langs overfladen og kanten af hullet.

•Sand kanten af hullet med sandpapir når grater er fjernet. Male ud af kant til facet og slibe det for anvendelsen af glasfiber. For små huller er alle prep arbejde behov. Store huller kræver slibning langs kanterne til at oprette en facet. Måle og skære glasfiber plader til at passe over hullet, hvis hullet er større end en tomme i diameter. Dette tilføjer ekstra styrke til hul patch.

•Mix af glasfiber harpiks og hærdning sammensatte, som kommer i en glasfiber reparation kit (findes på en hardware- eller auto krop butik) i en lille kop eller beholder ved hjælp af en is pind eller lignende objekt du kan smide væk senere. Nøje følge de blanding forholdet anbefalinger på glasfiber reparation kit instruktioner. Kun en lille dråbe af hærder er nødvendig for en kvadrattomme af glasfiber harpiks i de fleste tilfælde.

•Applicer harpiks til det lille hul med en træpind eller applikator leveret i din kit. Anvender glasfiber i én selv slagtilfælde og lad det tørre i 12-24 timer eller efter behov. For større huller, lægge glasfiber plader over hullet, og derefter anvende harpiks sammensatte. Når tør, vil det være helt fast.

•Sand reparation indtil det er flush og endda med resten af glasfiber bruger 200-sandkorn sandpapir. Derefter prime overfladen med glasfiber maling, lad det tørre og anvende en top coat efter behov.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com