Drivhuset varme indstillinger

January 23

Når dyrkning af planter i dit drivhus, ønsker du at sørge for de har nok varme om natten, især i vinteren. Du kan bruge vand i en række forskellige måder at skabe naturlige varme, samt bruge drivhuset varmeapparater. Varmeapparater bygget til drivhuse tage fugtighed og ventilation behov i betragtning.

Vand spande

Ved hjælp af vand spande kan være en økonomisk måde at opvarme dit drivhus. Vand vil ikke give en masse varme, men hvis du blot ønsker at varme i drivhuset om natten, kan du undgå ved hjælp af elektricitet eller andre ressourcer, som er bedre for miljøet og din tegnebog.

Få et par 10-gallon spande med låg. Male én side af hvert filsæt hvid og den anden sort. Placer spandene, så de hvide sider peger mod midten af drivhuset. Fyld dem med vand og læg låg på. Hele dagen lang, reflekterer den hvide side af spande sollyset i hele drivhuset, mens den sorte side absorberer varme, opvarmning af vand. Om natten kommer temperaturerne. Da vandet inde spande køler, frigiver det varme op i luften, opvarmning drivhus miljø. For de bedste resultater, refill spande hver dag.

Water Wall

Vand mure arbejde på et princip svarende til vandet spanden indstilling. For at opbygge et vandvæg, fyld tomme soda eller mælk kander med vand. Tilføje sort farvestof i vandet, så vandet kan absorbere varmen i løbet af dagen. Efter udjævningen af kander, sætte dem på hylder langs den ene væg af drivhuset. Du kan stable kander så højt som du ønsker. Om natten giver water wall ekstra varme i drivhuset. En anden mulighed er kommercielt tilgængelige vand væg poser, lavet af heavy-duty sort materiale.

Drivhus varmelegeme

Du kan købe en lille gas eller el-radiator beregnet specifikt til drivhuse. Disse ovne er bygget til at modstå fugt og kan have rør til ventilation. Termostater hjælper med at kontrollere mængden varme produceret. Placer varmeapparater nedenunder bænke holde dine planter, således at varmen vil stige og beskytte planterne natten. For de bedste resultater, beregne mængden af varme behov ved at overveje typen af afgrøder du er voksende og størrelse og type af dit drivhus.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com