Hvordan hjælper Salt en kloak?

January 23

Hvordan hjælper Salt en kloak?

Salt hjælper ikke direkte en kloak udføre sin funktion, men bidrage indirekte kloaksystemer af clearing tilstoppede rør af træ og plante rødder. Mens denne økologisk metode er effektiv som en umiddelbar behandling, forhindrer det ikke fremtidige afløb-tilstopning problemer.

Hvorfor Salt

Salt har været brugt til at helbrede kød, fordi det trækker ud i vandet fra kødet samt bakterier i kødet. Salt fungerer stort set på samme måde med rodsystemer af træer og planter. Når saltvand er gået over rødderne, absorbere rødderne salt sammen med vandet. Som et resultat af rodsystemer dehydrerer og dør. Boligejere, der foretrækker at bruge organiske og ikke-kemiske metoder til at klare kan hepper systemer, vælge denne metode af miljømæssige årsager.

Saltning metode

Når du bruger en saltspredning metode for at rydde rodsystemer fra perifere VVS-rør, forberede rør skal være ubrugt i flere timer at tillade salt og vand blanding til at arbejde. Mens fine-grain salt kan fungere, er det anbefales at bruge stensalt, som er den samme slags salt bruges til iskolde veje. Også, kun en ren salt sammensatte vil arbejde; stensalt blandet med andre kemikalier kan skabe uønskede effekter i miljøet eller i kloaksystemet.

Kommercielle muligheder

Der er professionelle tjenester, der tilbyder at køre kameraer gennem perifere kloak rør til at bestemme hvis rode systemer forårsager en blokering. For en permanent løsning, kan kloakledninger være foret med et mindre rør, der forhindrer rodsystemer fra kollapser eller tilstopning af kloakledninger i fremtiden. For mindre faste indstillinger er der kommercielle produkter, som professionelle blikkenslagere kan skylle kloakledninger med at dræber rodsystem for op til 5 måneder ad gangen.

Overvejelser

Mens stensalt er en midlertidig og økologisk fix, hvis problemet fortsætter der kan være andre faktorer, der forårsager kloakledninger at blive blokeret. Mange VVS service tilbyder gratis specificerede skøn før enhver form for arbejde er udført. Derudover før der nogen VVS arbejde udføres, være sikker på, at blikkenslagere er licenseret og certificeret før en reparation kontrakt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com