Hvordan man bruger eddike til kontrol lugt

January 24

Hvordan man bruger eddike til kontrol lugt

Eddike er noget af et mirakel væske. Utallige civilisationer har gjort brug af eddike som alt fra noget at bruge til at fremskynde de vinfremstilling proces til en efter-kirurgi antiseptisk. En af de mest gavnlige kutymer af eddike er i at kontrollere lugte. Det er en effektiv og billig måde at fjerne skarp aroma. Det kan også har den fordel ikke foretager mest følsomme mennesker.

Instruktioner

Hvordan man bruger eddike til kontrol lugt.

•Brug eddike til at skabe en luft spray. Du kan oprette en forfriskende luft spray, der neutraliserer lugte ved at blande en teskefuld bagepulver, en teskefuld eddike med en pint af vand. Efter at væsken stopper skummende, ved hjælp af en tragt Fyld en sprayflaske. Tåge i området og lugte vil blive elimineret. For at skabe en mere duftende luft freshener, simpel tilføje en fjerdedel ounce af salvie, rosmarin eller mynte til din rengøring løsning. Forlade løsningen at hvile i et varmt sted for omkring en uge. Stamme og tragt væske ind i en spray mister. Du kan erstatte æblecider eddike, men hvis du gør, spray ikke på stof eller absorberende materiale, fordi det kan plette.

•Tag lugt af løg. Tør skærebræt med hvid eddike, før og efter hakke løg for at fjerne lugt. Du kan også gnide hvid eddike på hænderne efter hakke løg for at fjerne lugt fra dine hænder.

•Brug hvid eddike til at fjerne madlavning lugte. Det synes altid, at de bedst smagende fødevarer producerer de mest skarp aroma. Hvid eddike kan hurtigt fjerne problemet ved simpelthen koge en teskefuld eddike med en halv pint af vand umiddelbart efter kogning.

•Tag lugten af dyrs urin med hvid eddike. Bare tryk på området tør med en bomuldsklud og skyl med varmt vand. Bland lige dele koldt vand og hvid eddike til en mængde, der vil dække størrelsen af området. Anvende løsning og lad det stå i et minut eller to og derefter trykke på området med en bomuldsklud til at fjerne overskydende væske. Tillad området det tørre før gå over det eller tillader kæledyr til at vende tilbage.

•Brug hvid eddike til at tørre ud røg. Fjerne lugten af gammelt røg er ganske let med en ubesværet blanding. Besøgende, der røg kan efterlade en resterende lugt, selv når de ikke ryger i dit hjem. Du skal blot blande en teskefuld eddike til en pint af frisk vand, hældes i en sprøjte og tåge til hurtigt neutralisere lugt. Vent, indtil din gæst har forladt, naturligvis.

•Fjern lugt af sygdom. Når en person bliver syg de tendens til at generere lugte. Ingen lugt er så skadelige som lugten af opkast, når de ikke helt gøre det på toilettet i tide. Hvis du har børn, så kan du forvente det til at ske. Blot at rense området med en blanding af lige dele eddike og vand. Følg ved at placere en skål af blandingen i området og lade det sidde natten over eller mindst 10 timer. Når en person bliver syg i en bil, blot gøre den samme blanding og lad skålen i bilen, med vinduerne op og dørene lukket i mindst 8 timer.

Tips & advarsler

  • Brug hvid eddike aldrig cider eller rødvinseddike, som kan plette.
  • Eddike er surt så altid beskytte dine øjne.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com