Hvorfor vindmølle Palms blomst?

January 25

Vindmølle palm (Trachycarpus fortunei) er en attraktiv, hårdfør palme vokset i US Department of Agriculture zoner 7-10. Det gør en attraktiv omdrejningspunktet for en formel eller Middelhavet stil haven og låner en tropisk atmosfære, hvor den vokser. Det producerer store klynger af gule blomster i slutningen af foråret, som, hvis befrugtet kan udvikle sig til frugt. Frugt indeholder frø, som vil gengive træet.

Beskrivelse

Vindmølle palm har et enkelt, slank stamme og når højder på 20-40 fod. Måtter af brunligt grå fiber dække trunk, nogle gange falder væk til at afsløre den glat bark nedenunder. Løvet vokser i den typiske palm mode, med en enkelt stilk holding lysegrønt sværd-formet blade. Store klynger af gule blomster vises i sommer. Disse kan udvikle sig til frø, til at producere nye træer. Det er en nyttig træ som en modellen plante eller i formelle haver.

Pleje

Vindmølle palm er en af de mest kolde hårdføre palmer tilgængelige. Det kan endda modstå nogle eksponering for frostgrader. Det vokser bedst i halvskygge og foretrækker veldrænet, frugtbar jord. Holde det godt vandes, selv om det vil tolerere nogle tørke, hvis ikke langvarig. Salt tolerant, det kan plantes i nærheden af kysten. Befrugte med vegetabilske fødevarer formuleret for palmer. Vindmøllen er generelt sygdoms- og skadedyrsbekæmpelse gratis.

Blomster

Vindmølle palm er Tvebo, hvilket betyder, at der er mandlige og kvindelige træer. Begge vil producere et væld af små gule blomster på en lang-forgrenede stilk kaldet en blomsterstand. Blomster hænger ned i store klynger hele sommeren. Blomsterne er hvordan planter udvikle frø og er de reproduktive organer af træet. Blomster af vindmølle palm tiltrækker ikke fugle eller dyreliv. Det er ikke et rodet træ, og faldt blomster vil ikke kræve uforholdsmæssigt store rive eller oprydning.

Frugt

Hvis en mandlig træet er i nærheden, vil den kvindelige træ udvikle blå, runde frugter efter blomstring. Du kan forlade dette på træet indtil det tørrer, så høst til frø. Plante disse hvor du gerne vil have en ny palme. Hvis du ikke er interesseret i at høste frø fra blomster, kan du afbrød blomst stængler når de bliver brune. Frugten er ikke særligt attraktive for fugle eller dyreliv og er ikke spiselige for mennesker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com