Typer af blomster i Australien

November 18

Typer af blomster i Australien

Australien er et land med store geografiske og klimatiske sort, som giver en overdådig vifte af indfødte blomst typer. Seks typer af blomster nedenfor udgør en betydelig del af de indfødte blomst arter i Australien.

Acacia

Er hjemmehørende i Australien, hvor de er almindeligt kendt som pilefletning tæt på 1.000 arter af Acacias. Acacia er den største slægt af karplanter i Australien. Den gyldne pilefletning (Acacia pycnantha) er Australiens nationale blomstermotiver emblem.

Banksia

Der er 75 arter af Banksia vokser naturligt i Australien, med koncentrationer i syd vestlige og østlige Australien. Banksia grene bøjer opad og er toppet med et konisk hoved af orange, rød og gul.

Daisy

Næsten 1.000 indfødte Daisy arter vokser i Australien, der består af buske, sub buske, flerårige urter, etårige planter og et par biennalerne. De varierer meget i farve fra hvid til dybe blues og lilla.

Kænguru pote

Kænguru pote vokser naturligt i Western Australia, hvor det er statens blomstermotiver emblem. Kænguru Paw varierer i farve, har fløjlsagtig finger-lignende kronblade og er en fælles ingrediens i traditionel Aboriginal medicin.

Sturt's Desert Pea

Sturt's Desert Pea findes typisk i tørre indre områder og er South Australias blomstermotiver emblem. Desert Pea har lyse røde kronblade stammer fra ært-formede sorte kugler på de petal base.

Waratah

Waratah findes i Victoria og New South Wales, hvor det er statens blomstermotiver emblem. Waratah har spiral blade og en stor blomst hovedet består af talrige små røde kronblade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com