Guide til sprøjtning frugttræer

January 25

Guide til sprøjtning frugttræer

Frugttræer skal være beskyttet mod skadelige insekter og sygdom til at producere attraktive, nærende frugt. Fortalere for integreret bekæmpelse af skadegørere (IPM) praksis lavt - eller no-spray metoder, men er ikke imod brugen af kemisk kontrol når det er nødvendigt. Lav-toksicitet frugttræ skadedyrsbekæmpelse sprays brug materialer såsom neem olie, rosmarinolie, peroxid og vælg bakterier som base ingrediens for fungicider og pesticider. Om hjemmet gartner bruger traditionelle sprays eller lav-toksicitet sprays, er der en årlig plan over frugt træ pleje til følge.

Hvilende vintersæson

Hvilende olie er betegnelsen for olie sprøjtet på frugttræer i sæsonen sovende til kontrol skala, bladlus-æg, mide æg, pære psylla og fersken kvist soegeren. Olie blokerer lufthuller (Spirakler) gennem hvilke insekter indånde. Det er ugiftigt for mennesker og gavnlige insekter. IPM havearbejde metoder fremme støtte til og beskyttelse af gavnlige insekter befolkningsgrupper, som er naturlige rovdyr til skadelige skadedyr. Hvilende olie virker ved kontakt med insekter og skal sprayes grundigt over alle træ områder. Sprøjtning udføres i tørt vejr, når temperaturer over frysepunktet.

Bloom forårssæsonen

Pære, fersken, nektarin, abrikos, æble og blommetræer er sprøjtes med et svampemiddel i det tidlige forår når knopper begynder at vise farve og grønne væv er 1/2 tommer ud af opløbet. Skurv, meldug, brunbakteriose og svamp styres med kemisk eller biologisk-baserede fungicider. Malathion, captan og carbaryl er ingredienser, der traditionelt anvendes i kemiske sprøjtemidler. Ny generation fungicider godkendt til økologisk produktion består af mikrobielle antagonister, der undertrykker patogener, der angriber frugttræer. Foråret sprøjtning er gjort på 10 - til 14-dages mellemrum indtil to uger før høst.

Sommer dyrke sæson

Insekter som fersken træ soegeren, der ikke er blevet kontrolleret med held i løbet af foråret sprøjtning sæson er vanskelig at fjerne i sommers høst tid. Store mængder af klæbende stof udstråler fra træstamme når Udvisningshamre er til stede. Det kan blive dræbt med en kniv eller fleksibel wire aftestede ind i sit hul. En biologisk kontrol, der bruger bakterien Bacillus thuringiensis (B.t.) er en af de nye ikke-giftige sprøjtemidler brugt ugentligt under højsæsonen moth flyvning i juli til August. Det styrer larver, før den træder ind i bagagerummet.

Efterår høst sæson

Sprøjtning en fast kobber fungicid i efteråret (typisk November) styrer skudt hul svampesygdom på fersken og nektarin træer. Det forhindrer svampesygdom i ind i træet lemmer ved at oprette en overflade barriere. Det kræver grundig sprøjtning for at oprette sygdom barrieren. Efterår høst sæson er en vigtig tid at rydde op i alle rester i nærheden af frugttræer, så skadedyr ikke overvintre og forårsage sygdom i foråret. Coddling møl lever i nedfaldne frugter, og syge grene harbor skadelige insekter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com