Kan jeg sætte blegemiddel i en Kiddie Pool?

January 25

Kan jeg sætte blegemiddel i en Kiddie Pool?

Varme sommermåneder og børn gå sammen som solen og stranden. Men at finde aktiviteter for at holde børnene beskæftiget kan køre en voksen til distraktion. En måde at holde små børn underholdt er ved at give dem hvad er typisk kaldet "kiddie pools." Børnene vil vade og plaske rundt i en kiddie pool til deres hjerter indhold, lykkeligt nok. Og holde en barnlille pool sanitære kan være så simpelt som bare tilføje husstand blegemiddel i de rette mængder på lejlighed.

Bruge blegemiddel

Regelmæssig husholdningsbrug flydende blegemiddel indeholder det samme kemiske, klor, fundet i standard pool klor sanitizers. Den eneste forskel mellem blegemiddel og pool klor er mængden af klor fundet i blegemiddel, som varierer fra 5 til 10 procent. I virkeligheden, er blegemiddel ofte anbefales til nødsituation vand desinfektion, så ræsonnement tyder det kan fungere godt i en kiddie pool. Dog skal ikke meget blegemiddel korrekt sanitize en given mængde vand.

Barnlille Pools

Ingen standard definition hedder, hvad der udgør et børnebassin med hensyn til størrelse og kapacitet. En hurtig scanning af markedet afslører barnlille puljer, der spænder i størrelse fra omkring 28 gallon for børn, 2 år og ældre op til 300 gallons eller mere. Nogle barnlille puljer er for et enkelt barn kun mens andre kan holde flere børn i forskellige aldre. Hvor meget blegemiddel ville gå ind i en kiddie pool afhænger hvor mange gallons, pool holder.

Blegemiddel beløb

Ifølge Clorox company er omkring 8 dråber sin blegemiddel påkrævet per gallon til tilstrækkeligt desinficere vandet. En 150-gallon barnlille pool skulle cirka 1.200 dråber af blegemiddel til at desinficere de bassinvandet. Da der er 600 dråber i en væske ounce af vand, kun 2 ounce af blegemiddel ville være nødvendigt i en 150-gallon barnlille pool (1200/600 = 2 oz.). Simpelthen finde ud af hvor mange gallons barnlille pool holder, og tilføje blegemiddel i overensstemmelse hermed.

Blegemiddel nødvendighed

Men blegemiddel kan tilføjes til et børnebassin, er spørgsmålet, om det virkelig skal være. De fleste barnlille pools er fyldt fra en studs eller hane med vand, der allerede har en lille klor resterende. Der kan allerede være tilstrækkelig klor niveauer i vandet går ind i en kiddie pool, især hvis puljen er tømt og genopfyldes dagligt. Tilføjes en barnlille pool klor blegemiddel betyder også, at tilføje andre kemikalier for at afbalancere vand kemi.

Overvejelser

Hvis en barnlille pool vand ikke er gonna ændres regelmæssigt, desinficering af det giver mening, og blegemiddel fungerer godt i denne henseende. Tilføj kun nok blegemiddel til en barnlille pool at opretholde klor mellem 1 og 2 dele per million (PPM), og test for at sikre ordentlige niveauer. Også måle vandets pH, der bør være mellem 7,2 og 7,8, at sikre barnlille svømmer komfort. Og brug kun regelmæssig fælles uparfumeret blegemiddel, aldrig den splashless type.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com