Hvorfor har min Morning Glory ikke blomster?

January 26

Hvorfor har min Morning Glory ikke blomster?

Morgen herligheder (Ipomoea tricolor) åbne deres blomster om morgenen og luk dem af aften. Blomstrer giver en levende display, mens de er åbne, og derefter falder af deres egen. Dyrket som en flerårig plante i USA Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 10 til 11 og som en årlig i køligere klimaer, kan morgen herligheder opleve blomstrende problemer.

Bekymring

Gartnere bekymret over morgen herligheder undlade at blomstre generelt observere sunde vinstokke med masser af vækst og blad udvikling, men ingen blomsterknopper. Typisk, dette er ikke et alvorligt problem. Morgen herligheder er generelt sunde planter, men kan dø fra vanrøgt eller herbicid skader, så planter opført skrumpet eller visne kan have alvorlige problemer.

Miljømæssige årsager

Sommetider, forårsage jord med højt kvælstofindhold mangel på blomsten blomstrer i nærheden planter herunder morgen herligheder. Jord får høj kvælstof indhold fra gødning overforbrug. For at fastslå, hvis dette er dit problem, få en komplet jord test fra din county udvidelse eller udføre en test dig selv ved hjælp af en komplet jord testkit. Hvis der er for meget kvælstof i jorden, er der intet du kan gøre, men vente på det til at falde. I en tid med meget varmt sommervejr, kan morgen herligheder udskyde blomstringen eller få "stegt" blomsterknopper fra varme, noter haven forfatter og Pennsylvania certificeret gartner George Weigel. I dette tilfælde blomstrer din plante når temperaturen køler.

Biologiske årsager

Der er mere end 1.000 slags morgen herligheder og nogle er bare sent bloomers. Hvis du bemærker morgen herligheder blomstring dit nabolag, kunne de være en tidligere blomstrende art end din. Den typiske blå morgen herlighed er én sådan sen bloomer. Hvis du beholdt din frøposen, kontrollere den tidsramme, der er anført på bagsiden af pakken til at bestemme, hvornår denne sort blomstrer.

Tips

Morgen herligheder kræver ikke gødning for vækst og blomstring. Disse blomster vokse godt i fattige jorder, bemærker George Weigel. Når din plante ikke blomstre, være tålmodig. Det kommer sandsynligvis til at blomstre meget snart.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com