Hvordan man opbygger en Feed tabel for mit bord så

November 19

Hvordan man opbygger en Feed tabel for mit bord så

Tabellen save er et meget alsidigt værktøj, der snart bliver centrum for de fleste træbearbejdning butikker. Uden en stor, kommercielle så monteret i nedskæringer en fuld størrelse bord kan det være svært at styre på fuld paneler af krydsfiner og andre tunge ark varer. En feed tabel, der understøtter vægten på den bagerste ende af tabellen kan hjælpe med pladskrævende paneler, samt længere stykker af tømmer. Medium density fibercore eller MDF, er et godt materiale til at konstruere din tabel. Det har en glat overflade til glidende dele på tværs og sin vægt vil tilføje stabilitet til tabellen.

Instruktioner

•Klippe fire strimler af 3/4-inch MDF 4 inches bredt af 8 fod lange. Lim og søm to af banerne sammen langs ene langside, sømning gennem ansigtet af det overlappende stykke ind i kanten af den anden. Gentag med de resterende strimler. Skær to ben højden af din sav tabel fra jorden til toppen minus 3/4-inch, fra hver L-formet stykke ved hjælp af en gering sav til en firkantet afslutning.

•Kontrollér toppen af din tabel ved at skære et stykke af MDF 24 inches af 48 inches. Cut fire MDF stykker 22 af 4 inches og fire stykker 44 1/2 af 4 inches. Lim og søm disse 4-tommer-stykker i to rektangel rammer, der er 22 af 46 tommer. Stå stykker på kanten og indstille to lange stykker mellem to korte ender, sømning gennem de korte spidser i enderne af de lange stykker.

•Køre den en perle af lim. langs den øverste rektangel én ramme og sted toppen centreret oven på den. Søm gennem toppen i kanten af rektanglet rammen ved hjælp af en pin sømpistol og 1 1/2-inch nails hver 4 inches for at sikre det. Vend denne top, således at rammen er på toppen.

•Strømforbrug i standby, et af benene du skære inde i hvert hjørne af rektangelrammeværktøjet med sin ende flush mod bunden af bordpladen. Lim og søm dem til disse hjørner. Mål fra den nederste ende, overfor bordplade, og mærke hvert ben 8 inches fra bunden. Passe de resterende rektangel rundt om benene, med dens øverste kant på 8-tommer-mærket. Lim og søm det på plads.

•Strømforbrug i standby tabellen op og Påfør tre til seks lag voks til toppen af tabellen med stykker let glide hen over den.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com