Sådan installeres en Metal Outlet

January 26

Med så mange elektriske enheder i vores hjem er det ingen overraskelse, når vi løber tør for forretninger. Dog, med lidt knowhow og nogle fornuftige forholdsregler, du kan installere en metal outlet boks for at give dig større adgang til magt og mere fleksibilitet til dit elektriske behov. Det er altid en god idé at finde metal outlet boks ved siden af en mur stud for ekstra styrke. Køre den elektriske linje fra en nærliggende eksisterende outlet til den nye boks at fuldføre banen med et par grundlæggende værktøjer.

Instruktioner

•Drej off hovedafbryder på boksen breaker for kabel som du vil fastgøre den nye metalkasse. Tegne en kontur af boksen metal på drywall med en blyant. Kontroller, at åbningen for boksen er ved siden af et træ stud. Skære åbning for boksen med en gipsvæg sav.

•Køre den elektriske kablet gennem væggen og ud gennem den åbning, som du har foretaget. Feed kablet gennem hullet på bagsiden af boksen metal outlet. Passe boksen ind i åbningen i drywall, trække kablet gennem feltet for at give det værelse.

•Fasten metalkasse til et træ stud bag drywall. Bruge en hammer til at drive søm gennem indersiden af kassen.

•Sæt ledninger fra det elektriske kabel til forretningen 's terminal skruer. Den nøgne kobbertråd tillægger den grønne terminal skrue; den sorte ledning tillægger messingskrue; den hvide ledning tillægger sølv skruen. Tilspænd alle ledninger med skruetrækkeren. Passe til ledninger og stikkontakt i boksen metal.

Uddelingen stikkontakt til metalkasse med skruer. Skru dækpladen på boksen metal. Tænd afbryder for stikkontakten.

Tips & advarsler

  • For at undgå elektriske stød, altid slukke miniafbryderen til outlet på boksen breaker før installation.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com